vrijdag 17 juli 2015

Goed zo: Circusolifanten in de zee losgelaten om af te koelen nemen wraak als de dompteur hun treitert ( video )


https://www.dr.dk/nyheder/indland/billeder-elefanter-skabte-kaos-ved-dansk-strandNa een warme dag in Denemarken werden drie circusolifanten losgelaten in de zee om af te koelen. Dat ging prima, totdat eentje tijdens de tocht terug naar hun verblijf werd geslagen door een verzorger. De drie dieren gingen daarop door het lint.
 
Enkele honderden mensen hadden zich verzameld om de olifanten van Cirkus Arena te bekijken. Na een tijdje werden de dieren weggeleid. Een verzorger sloeg één van hen met een stok om hem vooruit te krijgen. De olifanten liepen daarop buiten de omheining van het circus. De toeschouwers schrokken. "Maar niet heel erg", zegt één van hen in de Deense media.


 Op beelden gemaakt door een toekijker is te zien hoe de dieren paniekerig rondlopen. Voordat de verzorgers ze weer rustig kreeg, rende één van de olifanten hard op een geparkeerde auto af en tilde die met een slagtand omhoog en beukte er een paar keer tegenaan. Het personeel kreeg de boel kort daarna weer onder controle.

ZIE OOK: Video: Olifanten in Japan krijgen zwembad

http://www.rtlnieuws.nl/nieuws/opmerkelijk/video-olifanten-japan-krijgen-zwembad


Geen opmerkingen:

Een reactie posten