woensdag 1 juli 2015

Schokkende video:Krokodillen en alligators voor luxe producten op een vreselijke manier gedood ( Petitie )


Bekijk de schokkende video:

Onthuld: krokodillen en alligators gefokt voor 'luxe' producten.

Werknemers verprutsten regelmatig de hardhandige doding van alligators. Sommige dieren waren nog bij bewustzijn, minuten nadat medewerkers probeerden hen te doden. Kom in actie door de petitie te ondertekenen!
 
PETA US onderzoekers hebben in Texas tot Zimbabwe de erbarmelijke omstandigheden vastgelegd waaronder dieren worden gefokt en gedood voor 'luxueuze' Birkin tassen, riemen en horlogebandjes.


Maandenlang of zelfs jarenlang worden alligators samengepropt in bedompte baden en worden krokodillen opgehoopt in kale, betonnen kuilen, voordat ze uiteindelijk gedood worden voor hun huid. Een onderzoeker van PETA US legde werknemers vast die op hardhandige wijze inhakten op de nek van alligators en probeerden hun hersenen te vermorzelen met metalen staven – allemaal in de naam van 'luxe'. Sommige dieren waren nog steeds bij bewustzijn en schopten met hun poten, zelfs minuten nadat medewerkers probeerden hen te doden.


Veel buikhuiden worden naar een door Hermès beheerde leerlooierij verzonden, waar ze verwerkt worden tot 'luxe' producten zoals 'Birkin' of 'Kelly' handtassen die wel €35.000 of meer kunnen kosten. Er zijn twee tot drie krokodillen nodig voor het maken van een enkele handtas. Klik hier voor meer informatie.

Kom in actie

Gebruik naar aanleiding van dit bezwaarlijke bewijs van mishandeling van dieren die worden gebruikt voor 'luxe producten' alstublieft het onderstaande formulier, om te eisen dat Hermès stopt met de verkoop van producten die gemaakt zijn van krokodillen- of alligatorleer. En vergeet niet: de beste manier om te voorkomen dat dieren lijden voor hun huid, is door ervoor te zorgen dat uw garderobe wreedheidvrij is.

PETITIE

http://action.peta.nl/ea-action/action?ea.client.id=43&ea.campaign.id=35847&ea.url.id=423328

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten