vrijdag 6 november 2015

Sympathiek gebaar:Vliegtuigen van Emirates beplakt met stikkers van beschermde diersoorten ( video)Emirates vraagt aandacht voor 'United for Wildlife'

Olfien van der Mark
 
AMSTERDAM - Twee Airbus A380-toestellen van Emirates zijn beplakt met stickers van beschermde diersoorten. Hiermee wil de luchtvaartmaatschappij aandacht vragen voor United for Wildlife. Deze organisatie strijdt tegen stroperij en illegale handel in wilde dieren, meldt Emirates.
Volgens Tim Clark, President van Emirates, is de wereld in een wereldwijde stroperijcrisis terechtgekomen. "Iedereen moet zijn steentje bijdragen om dit te stoppen, voordat het te laat is", aldus Clark.


Londen Heathrow en Mauritius zijn de eerste twee bestemmingen waarop de toestellen worden ingezet. In totaal 28 personen zijn 2,5 dag bezig geweest om de toestellen te voorzien van de stickers.
De komende tijd gaat de airline uit Dubai ook in de inflight magazines aandacht besteden aan het onderwerp. Bovendien worden er podcast interviews en speelfilms over wildlife aan het inflight entertainmentsysteem toegevoegd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten