vrijdag 1 januari 2016

Een nieuw fenomeen: Kattenpost......

How sweet it is !! Een poes met meerder levens.


Voor veel mensen is het een grote vraag: wat doet mijn kat als ik weg ben? Drentelt hij rustig rond? Maakt hij ruzie met andere katten? Of blijft hij de hele dag op vensterbank liggen? Het baasje van Nala had in ieder geval geen idee dat haar poes er een dubbelleven op nahield. Ze kwam er achter via een lief briefje dat de poes in haar halsbandje had zitten.

Nala de poes © Imgur.com | reddit.
 
Op het briefje is te lezen dat Nala regelmatig een bezoekje brengt aan een ander huis in de buurt. ,,Ze blijft miauwen voor de voordeur tot we haar binnenlaten. Vervolgens kronkelt ze rond onze benen en loopt ze door het huis alsof het van haar is", zo is te lezen op de door de kat mee naar huis gebrachte boodschap.

Nala is niet overal tevreden over in haar tweede huis: volgens haar surrogaat-ouders zit ze nét zo lang voor de ijskast tot ze een plakje worst krijgt. Ze is niet gecharmeerd van het voorgeschotelde kattenvoer.

Kattenpost

Het briefje eindigt met de bijzondere verklaring waarom de peetouders zo blij zijn met de spontane bezoekjes van Nala: ,,Onze 21-jaar oude kat is dit jaar overleden. We kijken daarom altijd erg uit naar haar bezoekjes".

De foto van briefje is inmiddels meer dan anderhalf miljoen keer bekeken. Veel mensen raden het baasje van Nala aan om een lief briefje 'per kattenpost' te sturen naar de mensen die zo genieten van de bezoekjes van de ronddwalende poes.

Bron: www.ad.nl

     

Geen opmerkingen:

Een reactie posten