donderdag 14 januari 2016

Ze waren alleen op de wereld maar toen kwam plots de liefde in hun leven

Hun baasje zette hen af aan het opvangcentrum zonder enige uitleg. Daar zaten ze dan helemaal alleen op de wereld. De twee pitbulls leken enkel nog elkaar te hebben. Althans zo leek het.
Bridget en Louie zaten dicht tegen elkaar aan in het asiel van Conroe in de Amerikaanse staat Texas. Ze bibberden van angst. Niet wetende wat komen zou.

Honden die in een onbekende, luide omgeving worden gedropt, zijn helemaal uit balans door al die nieuwe prikkels. Geen wonder dat ze schrik krijgen en bibberen bij een eerste kennismaking met hun nieuwe verblijfplaats. Zelfs al was hun vorige woonplaats een hel, een andere omgeving maakt hen onzeker.

Eén ding was wel onmiddellijk duidelijk, de viervoeters hadden geen warme thuis gehad. De sporen van mishandeling waren zichtbaar. Bridget had zelfs geen boventanden meer. De vacht van Louie had betere tijden gekend.

De verzorgers in het opvangcentrum zagen hoe Bridget en Louie op elkaar vertrouwden en besloten om beiden een kennel te laten delen. Voor hun redders stond het ook vast dat beide honden samen moesten geadopteerd worden door een liefdevol gezin.

Op 8 januari werd bovenstaande foto genomen en de reacties bleven niet uit. Bridget en Louie vonden in geen tijd een adoptiegezin. Daar leerden ze snel dat ze niet alleen op de wereld waren. Ja, ze hadden elkaar maar nog zo veel meer.

De geweldige avonturen die ze nu beleven en nog zullen beleven in de toekomst, kan je volgen op deze Facebookpagina. Hun nieuwe leven is gevuld met liefde en de allerbeste zorgen. En dat is onbetaalbaar.

     


Geen opmerkingen:

Een reactie posten