Translate

dinsdag 10 mei 2022

WWF: Tijgerbescherming werkt! 7 voorbeelden van succesvolle tijgerbescherming met een link naar video's

 

7 voorbeelden van succesvolle tijgerbescherming
bekijk deze mail in je browser
De tijger in 1 minuut
Hallo Erna,
Zijn goudgele gestreepte vacht heeft een uniek patroon, net als een vingerafdruk. Hij is de grootste katachtige. Kan 6 tot 10 meter ver springen. De tijger is prachtig, krachtig maar helaas ook kwetsbaar. In 1 minuut neemt WWF-tijgerexpert Femke je mee in de wereld van tijgers en wat WWF doet om de koning van de jungle te beschermen.
CHECK DE VIDEO
7 successen voor de tijger
Tijgerbescherming werkt!
7 voorbeelden van succesvolle tijgerbescherming
Op 1 februari begon het Chinese Jaar van de Tijger. Veel Aziaten vierden twee weken lang feest om het nieuwe jaar in te luiden. Tijgerbeschermers hadden ook wat te vieren want ze konden terugkijken op zeven mooie resultaten voor tijgers in de afgelopen jaren.
BEKIJK 7 SUCCESSEN
10 feiten over tijgers die je nog niet wist
In de spotlight: de tijger
Wat ze eten, hoe lang ze al op aarde rondlopen (lang!), hoe ze communiceren. Lees hier alles wat je altijd al over tijgers wilde weten. Wist je bijvoorbeeld dat tijgers met hun oren praten? Hoe dat zit én 9 andere feiten lees je hier.
10 FEITEN OVER DE TIJGER
Geef jij de tijger een veilig huis?
Geef jij de tijger een veilig huis?
Tijgers worden bedreigd door stroperij, hun leefgebied gaat verloren door bijvoorbeeld ontbossing én ze komen steeds vaker in conflict met mensen. Stuk voor stuk grote bedreigingen. Hun bescherming is dus héél hard nodig, willen we dit machtige dier niet verliezen. We kunnen en móeten samen de tijger beschermen.
IK HELP MEE!
En verder...
Shop ons nieuwste (voor)leesboek over een dag in het leven van een tijgerin.
Bekijk voorleesboek ❯
 
In 2010, tijdens het vorige Jaar van de Tijger, stelden de 13 tijgerlanden een ambitieus doel: een verdubbeling van het aantal tijgers in het wild.
Lees over de behaalde resultaten ❯
 
Save the date: zaterdag 10 september is het weer zover, de WWF-Sea Swim! Zwem jij mee om onze unieke koraalriffen te beschermen?
Hou de website wwf.nl/swim in de gaten ❯
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten