Translate

woensdag 9 november 2022

Haar ruggengraad zwaar beschadigd, haar achterpoten hingen verlamd achter haar, zal hondje Silky ooit kunnen lopen: Zie hoe het nu gaat met haar!


Aangereden door een voertuig sleepte dit meisje pijnlijk haar achterpoten in cirkels.

Haar ruggengraat was beschadigd en haar achterpoten hingen levenloos achter haar. De pijn moet verschrikkelijk zijn geweest. Toen haar redders naderden, keek ze doodsbang, maar had geen middelen om aan hen te ontsnappen. Ze diende zich in, en pas toen ze op de behandeltafel in het ziekenhuis lag, toen we aan onze eerste beoordeling begonnen, ontspande ze een beetje. 

Foto van de video genomen van Silky toen ze net werd gevonden

Ons behandelprotocol voor rugletsel is zes weken bedrust. We vinden het altijd jammer dat honden niet begrijpen waarom opsluiting nodig is, maar om het gezwollen weefsel of de fractuur enige kans te geven om te genezen, moet beweging tot een minimum worden beperkt.

We hoopten dat ze door in een draagbare kennel te zijn, veel stimulatie zou hebben met de bezienswaardigheden en geluiden om haar heen. Na twee weken betekenden dagelijkse fysiotherapiesessies meer dan de langzame introductie van beweging. Het betekende aanraken, strelen en liefhebben. We noemden haar Silky en na haar zes weken rust leidden kleine veranderingen tot grote veranderingen. Maak nu kennis met Silky!...

 Doneer: www.animalaidunlimited.org

Doneren in Nederland : https://www.hondenredden.nl/animal-aid-unlimited/van-seattle-naar-udaipur/  Heel vertrouwd, Alles gaat naar de dieren van Animal Aid Unlimited. 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten