Translate

vrijdag 26 april 2024

De zending van dierenvoer en medicijnen is na 4 maanden wachten aan de grens, aangekomen voor de hongerige dieren in Gaza: met dank aan Safe Haven for Donkeys



Nieuws bericht van Safe Haven for Donkeys:

https://www.safehaven4donkeys.org/

Ik ben verheugd u vandaag goed nieuws te brengen. Gisteren hoorden we dat onze zending diervoeding en medicijnen eindelijk was aangekomen in Rafah, in Gaza.

https://www.facebook.com/SulalaSociety  Facebook informatie van de situatie in Gaza

Dankzij uw steun hebben we eind december voor 10.000 dollar aan voedsel en medicijnen naar Gaza gestuurd, met hulp van een lokale organisatie genaamd Sulala, die katten en honden in het gebied ondersteunt.

Veel foto's van de dieren in een vorige blog

https://voordierenblogger.blogspot.com/2024/04/hoe-gaat-het-met-de-dieren-in-gaza.html

Het heeft vier maanden geduurd om de grens met Rafah over te steken vanuit Egypte, maar we hebben nu de bevestiging gekregen dat de paardenbrokken worden uitgedeeld aan ondervoede ezels en paarden in wanhopige nood, samen met medicijnen.

We zullen u volgende week meer opwindend nieuws brengen over onze plannen om ezels en paarden in Gaza op langere termijn te helpen, maar ik laat u vandaag achter met een bericht dat door een ezeleigenaar aan een van onze teamleden ter plaatse in Gaza is gegeven:

"Onze dieren lijden en het is alleen Safe Haven dat ons helpt. We hebben geen voedsel om onze ezels te voeden, of medicijnen om ze te behandelen. Dit zijn zielen die zorg nodig hebben. Breng voedsel en medicijnen voor onze dieren mee. Ze hebben hulp nodig."

We werken op enkele van de moeilijkst bereikbare plaatsen ter wereld - en alleen met uw steun kunnen we ezels en paarden in nood helpen. Bedankt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten