Translate

vrijdag 5 mei 2023

De resten van de Australische visser zijn in twee krokodillen gevonden: Macho gedrag iedereen wist dat het in die rivier in Queensland vol zat met krokodillen Lekker hapje

 

De overblijfselen van een Australische man die vermist raakte tijdens een visreis in door krokodillen geteisterde wateren zijn gevonden in twee van de reptielen, zei de politie woensdag.

Het 65-jarige slachtoffer, in Australische media Kevin Darmody genoemd, was zaterdag gaan vissen in het verre noorden van Queensland als onderdeel van een groep die een krokodil wegjoeg zodat ze konden gaan vissen, aldus de politie.

Mensen die met de man aan het vissen waren, een pubmanager, hoorden hem "schreeuwen, heel hard schreeuwen, gevolgd door een grote spat water", zei politie-inspecteur Mark Henderson van Cairns.

Rangers gebruikten later geweren om twee krokodillen te schieten en te doden - een van ongeveer 14 voet en de andere negen voet - stroomopwaarts gevonden van waar de groep aan het vissen was in Lakefield National Park.

Onderzoek vond menselijke resten bij beide roofdieren, aldus de politie.

Henderson beschreef het als een 'tragisch, tragisch einde'.

De man was "een heel aardige kerel" uit de landelijke stad Laura in Noord-Queensland, die een bevolking van ongeveer 130 mensen heeft, zei Henderson.

Michael Joyce, de natuurfunctionaris van de staat Queensland, drong er bij mensen op aan om op hun hoede te zijn.

"Dit is krokodillenland. Als je in het water bent en vooral als je in Lakefield bent, dat speciaal is verklaard voor het behoud van krokodillen, moet je krokodillen in dat water verwachten. "


Geen opmerkingen:

Een reactie posten