vrijdag 7 februari 2014

Hoe gaat het nu in Denemarken met Kinky en Mimiko?

Zin in een kijkje nemen bij AAP? Even mailen voor een afspraak. info@aap.nl   Het is een aanrader !! Heeft u nog Shellzegels liggen? AAP kan ze heel goed gebruiken. Inktpatronen inzamelen voor AAP? Vraag de dozen gratis aan en zet die in de plaatselijke supermarkt. En vergeet niet Airmiles sparen voor AAP. Hiermee kan zo'n vlucht naar Denemarken van Kinky en Mimiko gratisBericht van Stichting AAP www.aap.nl
 Kinky en Mimiko zijn 2 rolstaartberen die we 4 jaar geleden naar Odsherred Zoo herplaatsten. We maakten ons destijds wel wat zorgen, vanwege Kinky's suikerziekte en vergevorderde staar. Deze foto's laten zien dat het nog steeds erg goed gaat, een hele prestatie van de taaie Kinky én van de verzorgers in Odsherred!


Helaas geen foto's te vinden  van speelkameraadje Mimiko. Alle 3 foto's zijn van de blinde Kinky. Zo schattig!!

Er is meer....

De 2 beertjes verblijven achter de schermen. Geen andere dieren in de nabijheid, geen bezoekers, alleen rust, ruimte en regelmaat. Precies wat 2 nachtdieren nodig hebben.
Bij AAP missen ze Kinky nog steeds. Kinky weg?? zeiden ze toen er sprake was van een emigratie naar Denemarken.

Het is te druk bij Stichting AAP voor rolstaartbeertjes en omdat Mimiko al een vaste relatie had met Kinky ging die uiteraard ook mee.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten