zaterdag 16 mei 2015

Burgemeester Seattle: Ik ga de boorschepen van Shell voor het noordpoolgebied niet toelaten! ( Petitie )
 
 
 

https://secure.avaaz.org/nl/shell_drilling_loc/?slideshow   PETITIE

De regering van de Verenigde Staten heeft de boringen van oliegigant Shell in het ongerepte noordpoolgebied zojuist goedgekeurd, waarmee ze ons klimaat en de prachtige wilde dieren in de oceaan in groot gevaar brengen. Er is echter een manier om dit stop te zetten.

Voordat Shell het noordpoolgebied kan betreden moeten hun afschuwelijke boorschepen eerst worden klaargemaakt in Seattle. Eén man heeft de macht om Shell af te weren -- Seattles groene burgemeester, Ed Murray. Hij heeft Shell al verteld dat ze geen toestemming hebben om hun boorschepen te servicen in Seattle, maar Shell heeft geantwoord dat ze zullen komen, ongeacht of de stad het daarmee eens is.

Nu is het aan Ed om te besluiten of hij zich erbij neerlegt of dat hij zich volledig inzet voor het noordpoolgebied. We weten dat hij aan onze kant staat, maar het vergt nogal wat moed om je tegen een van de machtigste bedrijven ooit te verzetten. Laten we de burgemeester tonen dat de hele wereld achter hem en de burgers van Seattle staat terwijl zij alles uit de kast trekken om Shell te vertellen dat ze met hun olieboringen “naar de pomp kunnen lopen” -- teken nu.     
         

 

 
        

 
      

                                     
        

Geen opmerkingen:

Een reactie posten