zondag 16 oktober 2016

Mensen boven multinationals: Kom ook op 22 oktober en sla alarm tegen TTIP.....

Kom je ook zaterdag 22 oktober? Bekijk de online versie
r de TTIP manifestatie zaterdag 22 oker


Dit is het moment om van je te laten horen. Europa staat op het punt om achter gesloten deuren een aantal gevaarlijke handelsverdragen te tekenen. Stel jij de belangen van mens, dier en milieu boven die van grote bedrijven? Eis jij transparantie in plaats van geheime onderhandelingen? Dit laten we massaal zien aan minister Ploumen en haar Europese collega’s op zaterdag 22 oktober bij de nationale TTIP-manifestatie.
Veeg TTIP, CETA en TiSA van tafel
We kunnen deze verdragen tegenhouden. Miljoenen mensen in heel Europa kwamen al in verzet tegen TTIP. Daardoor staat dit verdrag al op losse schroeven, maar het gevaar is nog niet geweken. Nu is het tijd om TTIP samen met de Canadese variant CETA en dienstenverdrag TiSA van tafel te krijgen. Hoe? Door ouderwets te demonstreren!
Wat/wanneer/waar
Evenement:
Nationale TTIP-manifestatie 2016
Datum:
zaterdag 22 oktober
Tijd:
13:00 tot 16:00
Locatie:
Museumplein Amsterdam
Meer informatie:
- Website
- Facebook
Wat staat er op het spel?
Als we deze verdragen niet stoppen, schrijven multinationals ons straks de wet voor over het gif op onze akkers, de chemicaliën in cosmetica en onze digitale privacy. Politici aarzelen, burgers zijn boos, organisaties slaan de handen ineen. We moeten ons NU laten horen voor een duurzame en eerlijke economie. Daarom gaan Greenpeace, Foodwatch, TNI, Milieudefensie, SOMO, FNV en de Consumentenbond opnieuw de straat op, mét jou. Eén middag demonstreren voor een transparante, veilige toekomst. Doe mee!
KOM NAAR DE NATIONALE TTIP-MANIFESTATIE
Laat weten dat je komt
Teken ook de petitie
Met vriendelijke groet,

Faiza Oulahsen
Greenpeace Nederland
t#stopTTIPCETA
eGeef suggesties en tips
Doe een donatie
ftyc
SERVICE
»Contact
»Veelgestelde vragen
My Greenpeace
»Aanmelden
»Mijn account
TTIP
»Lees meer
Greenpeace
Je ontvangt deze mail op eevanderploeg@kpnmail.nl (registratienr: 12134175) omdat je geabonneerd bent op de actiemail om milieuwinst te realiseren. Als je de actiemail voor nieuwe campagnes, petities en acties niet meer wilt ontvangen, klik dan hier om je af te melden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten