dinsdag 17 januari 2017

Blind aan 1 oog littekens op zijn kop: Hij jankte van blijdschap toen hij van de straat werd gered 
 
Dier//Nieuws

15 januari 2017  
 
 Bron: www.dierenhulp.nl
 
Dierenhulp
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nederland

Beste dierenvriend(in),

 
Allereerst wensen wij je een gezond en vooral diervriendelijk nieuw jaar toe. Het afgelopen jaar was er een met gelukkig veel goed nieuws. Maar liefst 1865 dieren konden we helpen met een gratis sterilisatie. Daarmee werd voorkomen dat ruim 15.000 dieren geboren werden zonder een eerlijke kans op een dierwaardig bestaan. Ook dit jaar staan we weer voor al die kanjers klaar en we hopen er samen met jullie een top jaar van te maken voor al die kanjers.
 

We hebben ook weer een geweldige veilig klaar staat waarvan uiteraard de hele opbrengst weer gebruikt zal worden om dierenleed tegen te gaan.

Mark Erwin Vos,
Initiatiefnemer Stichting Dierenhulp.
 
 
 
 
 
Costa Rica

Hij mag gezien worden

 
Het harde leven op straat was hem aan te zien. Littekens op zijn kop, blind aan een oog en onzeker. Hij werd gezien en we gaven hem een wasbeurt, trimden hem en lieten hem weten dat we van hem houden. Deze oude vechter gaven we in de laatste jaren die nog voor hem lagen de aandacht die hij verdiend. Ze tellen allemaal, stuk voor stuk unieke karakters. Hij wist niet wat hem overkwam en maakte het duidelijk door zijn janken van blijdschap. Liefde daar gaat het om. En die reactie maakte ons blij !
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Curacao

Vertrouwen winnen

 
Veel onzichtbaar dierenleed gaat schuil onder de katachtigen. Ze zijn schuwer dan honden en daardoor minder zichtbaar.
 

We hebben een aantal speciale vrijwilligers die zich met hart en ziel inzetten om deze dieren in de gaten te houden. Via voeracties op vaste plekken slagen we er zo ook in ze met vangkooien te vangen om ze te helpen. Ook hier weer super belangrijk het steriliseren zodat we weten dat er niet nog meer onschuldige dieren geboren zullen worden. De kosten voor ons per ingreep bedragen gemiddeld 35 euro aan materiaal. Wij zijn daarbij volledig afhankelijk van giften want geld van een loterij of een overheid krijgen we niet.
 
 
 
 
 
AANBIEDINGEN WAAR DIEREN 100% VAN PROFITEREN!

KOOPJESHOEK

 
 
 
Great Deals
 
Lichtgevende halsband
diverse kleuren en maten
 
€ 7.95
 
 
 
 
 
 
Great Deals
 
Veiligheidshesje
kleur geel, in 2 maten
 
€ 9.95
 
 
 
 
 
 
 
Online bieden
 
Speciale veiling items!
 
 
 
 
 
 
DONEREN

Wij zijn volledig afhankelijk van giften!

 
 
 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten