zondag 29 januari 2017

Mishandelde hond is bang van alle mensen, behalve van deze baby in 7 beeldschone foto's
The Dodo

Elizabeth Spence en haar man hebben krijgen het telkens heel moeilijk wanneer ze een dier in nood zien. Ze namen al vijf dieren in huis, waaronder Nora, een Engelse Pointer die door haar zware verleden bang is van alles en iedereen. Behalve van de elf maanden oude Archie...

Elizabeth heeft vijf huisdieren en drie kinderen. Alle dieren houden van de kinderen, maar de kleine Archie is toch de meest populaire. Vooral Nora is een grote fan van de baby. "Ze werd vroeger mishandeld en is daardoor van bijna alles bang. Maar niet van Archie, ze ziet hem heel graag", vertelt Elizabeth aan The Dodo.


Nora en Archie zijn onafscheidelijk en doen alles samen. Nora voelt zich veilig bij hem en ze volgt hem overal. "Als Archie in bad zit, ligt ze naast hem op een mat tot hij eruit komt", aldus Elizabeth. "Als Archie op mijn schoot zit, wil ze ook op mijn schoot. En als hij in de kasten zit en alle borden op de grond gooit, moedigt ze hem aan."

© Elizabeth Spence.

Nora en Archie doen bijna dagelijks dutjes samen. En ook met de andere kinderen Wellington en Loretta kan Nora heel goed opschieten. "We hebben de kinderen geleerd om respect te hebben voor de honden en ze goed te behandelen. De honden zijn dus dol op hen en ze vertrouwen hen blind."
En ook de katten vinden de kleine Archie geweldig.
© Elizabeth Spence.Geen opmerkingen:

Een reactie posten