donderdag 30 maart 2017

Onze mascotte Frankie overleefde een ernstige nekwond veroorzaakt door dierenbeulen


Bron www.dierenhulp.nl

 
Dierenhulp
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nederland

Beste dierenvriend(in),

 
We zijn er klaar voor. De artsen zijn al volop bezig met de sterilisaties en castraties waarmee dierenleed voorkomen wordt. We hebben ons tot doel gesteld dit jaar 2100 dieren te willen steriliseren. Symbolisch voor elk jaar dat we bestaan 100 dieren helpen. Een uitdaging die we samen met u als trouwe dierenvrienden hopen te realiseren.
Maar ook het welzijn van al die dieren die nog altijd moeten leven onder erbarmelijke omstandigheden heeft onze aandacht.
 

Samen met dierenvrienden kunnen wij die verandering op gang brengen en daar zijn we iedereen die meehelpt gigantisch dankbaar voor.

Mark Erwin Vos,
Initiatiefnemer Stichting Dierenhulp.
 
 
 
 
 
Wereldwijd

Schurft is te genezen

 
Je schrikt er van hoe sommige dieren er aan toe zijn. Maar je schrikt nog harder als je bedenkt wat mensen doen met een dier dat er zo erg aan toe is. Schurft, een besmettelijke huidziekte die het dier veel jeuk geeft. Krabben zorgt voor wondjes en die lopen weer de kans te gaan ontsteken. Behandelen kan en is eenvoudig.
 
 
 
 
 
 

Nodig hiervoor zijn: tijd, liefde en wat medicijnen. Deze kanjer kreeg die drie zaken en is weer gezond en bij mensen die van hem houden. Dank jullie voor jullie ondersteuning, want nog velen hopen ook op die behandeling.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Costa Rica

Onze mascotte jarig

 
Frankie onze mascotte in Costa Rica vierde deze maand zijn 8e verjaardag. Een leeftijd die hij nooit gehaald zou hebben als hij niet was gevonden. Met een ernstige nekwond veroorzaakt door dierenbeulen hing zijn leven aan een zijden draadje. Maar zoals iedereen ziet geniet onze Frankie van het leven. Een lekkere speciale hondentaart stond op hem te wachten met veel knuffels. Want iedereen is dol op Frankie.
 

 
 
 
 
 
Curacao

Voorkomen zo gedaan

 
Dierenleed voorkomen dat is waar het om draait. Zorgen dat dieren niet op straat hoeven te zwerven, er vaak ziek en broodmager bijlopen. Voorkomen dat de teefjes zwanger raken en zo het leven schenken aan minimaal 8 monden die voedsel nodig hebben. Voorkomen dat je langs de kant van de weg doodgereden kadavers ziet.
 
 
 
 
 
 
Voorkomen dat idioten dieren belagen met stenen of stokken of erger simpelweg doodschieten. Dierenleed voorkomen dus! Dat bereik je met de actie Red een Dier die we overal op onze projecten uitvoeren. Steriliseren en daarmee toekomstig leed voorkomen. Met 35 euro kunnen we alle materialen kopen die nodig zijn om de ingreep door de dierenarts uit te laten voeren. Een klein bedrag dat grote positieve gevolgen met zich meebrengt en gezondere dieren laat zien bovendien. Als u mee wilt helpen klik dan op "RED EEN DIER"
 
 
 
 
 
AANBIEDINGEN WAAR DIEREN 100% VAN PROFITEREN!

KOOPJESHOEK

 
 
 
Great Deals
 
Polsband
"Respect For Animals"
 
€ 4.00
 
 
 
 
 
 
Great Deals
 
3D sticker
per set van twee
 
€ 4.95
 
 
 
 
 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten