zaterdag 1 april 2017

De afgelopen 40 jaar is het aantal wilde dieren in de natuur gehalveerd door voedselproductie


Dieren met uitsterven bedreigd
Compassion in World Farming

Weet jij welke van deze dieren slachtoffer is van de vee-industrie? (klik om te kijken of je het juist hebt)
Ik hoef jou, als betrokken supporter, waarschijnlijk niet uit te leggen hoe vreselijk de miljarden dieren in de vee-industrie lijden. Maar wat veel mensen niet weten, is dat ook wilde dieren, zoals de jaguar, de olifant en de pinguïn, slachtoffers zijn van de productie van goedkoop vlees.
In de afgelopen 40 jaar is het aantal wilde dieren in de natuur gehalveerd. De belangrijkste oorzaak is voedselproductie. Zo maakt bijvoorbeeld het Braziliaanse regenwoud plaats voor gigantische sojaplantages, waarvan de soja vervolgens wordt gebruikt om de varkens en kippen in de Europese vee-industrie te voeden. Zo verdwijnt het leefgebied van de Braziliaanse jaguar en komt de diersoort in gevaar. Dit is een absurd systeem met alleen maar slachtoffers. Wil je meer weten? Kijk dan hier.
 Lees meer 
Vee-industrie is een ramp voor alle dieren die opgesloten zitten in krappe kooien en overvolle stallen. Maar de internationale vee-industrie maakt nog veel meer kapot en bedreigt nog veel meer levens dan je zou vermoeden. Om deze ramp te stoppen hebben we jouw hulp hard nodig. Help jij mee?
 Ik help mee 
Deze maand verscheen het boek ‘Dead Zone: Where the Wild Things Were’ van onze CEO Philip Lymbery over hoe de vee-industrie wilde dieren bedreigt. Dit boek gaat nu de wereld over en wordt in verschillende talen vertaald. We hebben nog veel meer plannen voor onder andere een reizende expositie, films, conferenties en publieksacties om consumenten, bedrijven en overheden de waarheid achter goedkoop vlees te laten zien. Help jij nu mee om onze plannen werkelijkheid te maken?
 Help de dieren 
Samen staan we sterk en samen helpen we de dieren.
Hartelijk dank voor jouw steun.
Met vriendelijke groet,
Geert Laugs - directeur Compassion in World Farming Nederland
Geert Laugs
Directeur CIWF Nederland
P.S. Laten we samen alle dieren, van varkens tot jaguars, terugbrengen naar de velden en de bossen waar ze horen. Alvast dank voor jouw steun.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten