vrijdag 7 april 2017

Protest petitie: In de EU verdwijnen miljarden van ons belastinggeld in megastallen dierenleed en vervuilingElk jaar gaan er miljarden euro’s aan belastinggeld naar de Europese landbouw. Op dit moment overlegt de Europese Commissie over hoe zij deze miljarden precies gaat uitgeven. En ze vraagt naar de mening van de burger. Laat Brussel daarom nú weten hoe jij vindt dat dat geld moet worden besteed!
 Kom in actie 
Jij kunt de EU laten weten dat er geen geld meer gestoken moet worden in de dieronvriendelijke en vervuilende vee-industrie. En dat we juist een Europees Landbouwbeleid willen dat goed en respectvol is voor dieren, de natuur en de mensen. Stuur daarom nu een e-mail naar Brussel!
 Ik mail Brussel 
Elke dag zitten er honderden miljoenen dieren opgesloten onder afschuwelijke omstandigheden in krappe kooien en overvolle stallen. Kippen, konijnen en kwartels slijten hun trieste levens dicht op elkaar gepakt in kale kooien. Moedervarkens worden vastgezet tussen stalen stangen. En miljoenen koeien mogen in hun leven nooit naar buiten en zullen nooit op vers gras grazen. De Europese vee-industrie is vreselijk wreed en moet fundamenteel veranderen.
Is dit de toekomst?
Wij willen dat ons belastinggeld niet meer verdwijnt in megastallen, dierenleed en vervuiling. Maar wij willen een diervriendelijke, duurzame en gezonde toekomst. Wil jij dat ook? Laat Brussel dan nú jouw mening horen!
 Ik doe mee 
Hartelijk dank voor jouw steun.
Met vriendelijke groet,
Annemarie Brijder - Campaigner - Compassion in World Farming Nederland
Annemarie Brijder
Campaigner

Geen opmerkingen:

Een reactie posten