maandag 10 april 2017

Noodoproep: 2 beren zitten al 10 jaar opgesloten met een katheter in hun buik voor het aftappen van gal


Bron:
www.moonbear.nlBekijk de webversie
Logo
 
Facebook
 
Twitter
 
Google+
Stichting Save The Moonbears
Dierenwelzijnorganisatie Stichting Save The Moonbears
Heeft ten doel het werven van fondsen voor - en het ondersteunen van organisaties die zich inzetten voor het welzijn van dieren. De Stichting  steunt en helpt de galberen in China en Vietnam, en de honden en katten in Azië. en beren in Thailand.
De Stichting wil in Nederland meer bekendheid geven aan dit vreselijke dierenleed / berenleed en via fondsenwerving en donaties financiële ondersteuning aan de betreffende organisaties bieden.  De missie is het verbeteren van de levenskwaliteit van de beren in Azië, het stoppen van dierenleed en het aanleren van respect voor dieren.
VANDAAG KREGEN WE EEN DRINGENDE OPROEP.....!
Twee beren hebben nu direct onze hulp nodig! We hebben nog geen foto’s van deze beren en we weten nog weinig bijzonderheden....., maar het enige wat we wél weten is dat zij zo snel mogelijk hulp nodig hebben! Wanneer oproepen zoals deze binnenkomen, moeten we snel handelen. De boer kan op elk moment zich bedenken en de beren weer doorverkopen, zodat de dieren van de ene ellende in de andere terechtkomen! Daarom vragen wij u dringend om ons te helpen deze beren te redden!

De twee beren zitten al meer dan tien jaar opgesloten met een stalen katheter in hun buik, die recht in de galblaas zit, zodat de boer makkelijk gal af kan tappen. Een zeér pijnlijke geschiedenis! Wij hebben ze de namen Bazan en Wendles gegeven. Hun eerste namen ooit, en het zal de eerste stap zijn op een lange weg naar een vrij en gelukkig bestaan!
We hebben al zóveel aan u te danken! Zonder uw steun hadden wij niets kunnen bereiken! Door uw vrijgevigheid hebben wij ook Nelson van dezelfde galboerderij kunnen redden (zie foto boven).

De meeste beren die wij redden hebben nog nooit een dierenarts gezien. Een gift van u zal ons helpen in de kosten van de redding, chirurgie, medicatie om hun pijn te verzachten en een langdurig revalidatieproces om hen te helpen hun jarenlange trauma te overwinnen.

P.S We houden u op de hoogte over deze noodsituatie van de berenredding, maar wij hebben nú dringend uw hulp nodig om Bazan en Wendles een goed leven te geven, want dát verdienen ze, na alle doorstane ellende! Ze hebben al zoveel meegemaakt....... ! We moeten zo snel mogelijk handelen en de beren daar weghalen om ze in veiligheid te stellen, voordat het te laat is….  Wilt u ook mee helpen? Alstublieft, doneert u vandaag nog  voor de redding van deze beren.....!
Doneer
DIT BERENPAAR ZAL U LATEN ZIEN WAT LIEFDE IS.....
Bonny en Prins zijn volkomen onafscheidelijk van elkaar nadat ze 17 jaar geleden werden gered uit een galbeerboerderij. Bonnie werd een maand eerder gered dan Prince van dezelfde boerderij in 2000. Vanaf de dag dat ze elkaar weer zagen, zijn ze constant bij elkaar.

Het is ongelooflijk dat deze twee beren het overleefd hebben. Zij werden gevonden in z.g. “squeeze kooien”, smalle kooien waarin de beer alleen maar plat kan liggen en zich niet kan bewegen, zodat de katheter beter op zijn plaats blijft zitten voor het aftappen van gal.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten