donderdag 15 juni 2017

Actie ' I stand with my pack' zeg nee tegen het eten van honden en katten ( video's en foto's )Deze maand is de nieuwsbrief geheel gewijd aan het Yulin Hondenvlees Festival 2017                 
www.moonbears.nl
info@moonbears.nl


 
 
Actie "I Stand With my Pack!" Say No To Dog And Cat Meat Trade 2017 !
WEL OF NIET EEN VERBOD OP YULIN-HONDENVLEESFESTIVAL?

Misschien heeft u in de krant of op internet gelezen dat het Yulin-Hondenvleesfestival dit jaar niet doorgaat. Ook sommige dierenorganisaties beweren dat. Maar dat is niet waar! Marc Ching laat weten dat het festival helaas wél doorgaat. Hij heeft het aan de autoriteiten van Yulin gevraagd en hij heeft van hen een officiële bevestiging gekregen dat alles gewoon doorgaat. Wij weten niet hoe dat foute bericht is ontstaan, maar in elk geval: gelooft u het niet!

Marc Ching zelf betreurt deze verkeerde berichtgeving, en zegt dat daardoor bijna niemand de straat opgaat om te protesteren! En dat terwijl protest van de bevolking het enige middel is om de ellende écht te laten stoppen! Hij staat nu weer in de startblokken om honden te gaan redden in Yulin, evenals vorig jaar, toen hij daar 1000 honden redde! Doneert u alstublieft, want niet alleen het 
rédden van zoveel honden kost veel geld, maar ook het traject daarna: de opvang, de medische verzorging en het voer! Mogen we weer op u rekenen?

Stiching Save The Moonbears heeft persoonlijk contact met de organisatie van Marc Ching: Animal Hope & Wellness Foundation.
Over een paar weken komt het beruchte Yulin- Dogmeat Festival er weer aan

In het Zuid-Chinese Yulin vindt de volgende maand weer het Hondenvleesfestival plaats. Daar zullen weer zo’n 10.000 honden (en in mindere mate ook katten)  op barbaarse wijze worden gemarteld en geslacht. Duizenden mensen komen op deze “feestelijke lekkernij” af. Het gruwelijke ervan begint ermee dat de dieren (meestal gestolen huisdieren of zwerfdieren) lange tijd vóór hun dood in kleine kooitjes moeten bivakkeren en vaak zonder eten of drinken over zeér lange afstanden worden vervoerd. Maar het ergste zijn de verschrikkelijke martelingen die aan de slacht voorafgaan: de honden worden vaak doodgeknuppeld, opgehangen aan haken, levend de pootjes afgehakt, levend gekookt etc. Al deze verschrikkingen zouden helpen het vlees van de dieren malser en smakelijker te maken.
Marc Ching

De in de Verenigde Staten geboren en getogen Chinees Marc Ching, reisde in 2015 naar China en hoorde daar over het Hondenvleesfestival in Yulin. Hij reisde daarheen om er meer van te weten te komen. Wat hij daar zag sloeg bij hem in als een bom. De verschrikkelijke werkelijkheid overtrof verre de voorstelling die Marc er zich van had gemaakt: “De mishandelingen zijn zó onmenselijk en barbaars, dat ze niet te vergelijken zijn met wát dan ook hier in Amerika”, verzucht hij. Vanaf het moment dat hij met eigen ogen zag wat er in de hondenslachthuizen plaatsvond wist hij dat zijn leven nooit meer hetzelfde zou zijn. Hij zou zijn leven van nu af aan wijden aan het redden van dieren uit deze hel, niet alleen in Yulin, maar in de hele honden- en kattenvleeshandel overal in Azië.. Hij wil doorgaan tot deze handel stopt. Ook weet hij mensen en overheden voor zich te winnen, waardoor al diverse hondenslachthuizen gesloten zijn!  STEUN MARC, STOP DE BARBAARSE SLACHTINGEN!

Steun Marc, stop de barbaarse slachtingen! DONEER
Mijn naam is Bear

24 mei 2017 - Gisteren werd ik, samen met nog 5 katten en 10 andere honden, uit de vleesmarkt van Gupo bevrijd door Marc Ching en de Animal Hope en Wellness Foundation. Bij zijn gesprek over de nieuwe bestemming van deze markt, vroeg Marc toestemming om de dieren mee te nemen als teken van de goede wil van de bezitters en in het kader van de op handen zijnde nieuwe bestemming van de markt.

Bij de dierenarts kregen we een eerste onderzoek, onze wonden werden bekeken en er werden medische aantekeningen van gemaakt. En we werden gescand voor het inbrengen van microchips.

Ik kan op geen stukken na beschrijven welke gevoelens over mij kwamen, toen ik ging beseffen dat ze mijn eigen baasje gevonden hadden, dat ik dicht bij de dood was geweest, maar nu uiteindelijk echt gered was. Dit is het waarvoor Marc en andere activisten zo hard vechten om een wetgeving erdoor te krijgen: omdat wij gestolen zijn, geroofd uit de tuinen van onze eigenaren, en gemarteld.

Marc Ching: “Woensdag zullen de eigenaren van Bear hem per vliegtuig komen ophalen. Ze vertelden dat Bear een maand tevoren was gestolen, weggesleept uit hun tuin, toen ze hem naar buiten hadden gelaten. Ik had niets liever gewild dan de hereniging van Bear met zijn familie bij te wonen.  Maar daar is geen tijd voor. Over minder dan een maand begint het Hondenvleesfestival in Yulin al, en onze ontmoeting met de gemeentelijke autoriteiten zal aanstaande  vrijdag al plaatsvinden. Dus helaas……..”
Eén van onze opvangplekken

Neem een kijkje in onze opvang in China, waar we momenteel 200 honden hebben, die door Marc Ching gered zijn uit eén van de grootste slachthuizen in Noord-China. Nu hebben we uw hulp nodig voor de redding, opvang, verzorging en voeding van de honden die wij gaan redden op het komende Yulin Hondenvlees “Festival”. Als u wilt doneren, graag naar rekening NL70INGB0005759105 t.n.v. Stichting Save the Moonbears, o.v.v. redding honden Yulin. Bij voorbaat hartelijk dank!

Doneer voor de Yulin honden
Word donateur van St. Save The Moonbears! U ontvangt dan deze leuke beker!
Doneer
Deze e-mail is verstuurd aan {{email}}. • Als u geen nieuwsbrief meer wilt ontvangen, kunt u zich hier afmelden. • U kunt ook uw gegevens inzien en wijzigen. • Voor een goede ontvangst voegt u ciskadehilster@moonbears.nl toe aan uw adresboek.
Laposta e-mailmarketing

2 opmerkingen: