zaterdag 3 juni 2017

Gedrogeerde baby-aapjes gevonden in een koffer op het vliegveld in SpanjeLet op! Schokkende beelden
Doneren
Sulley en Boo


In deze nieuwsbrief vindt u een kort filmpje. Ik waarschuw u: het is geen prettig gezicht. Het zijn beelden van twee gedrogeerde baby-aapjes, nét nadat ze in beslag waren genomen op het vliegveld in Alicante.

We hebben ervoor gekozen dit met u te delen, omdat het de weerbarstige realiteit weergeeft. Het laat zien waarom uw steun zo belangrijk is. U zorgt ervoor dat Sulley en Boo nu veilig zijn. Én dat er minder dieren in deze situatie belanden.
 op het vliegveld
Gelukkig is er ook nog wat lichtere kost om te bekijken. Heeft u de vlogs van chimpansee Marria al gezien? Verderop ziet u de nieuwste.
Pasfoto
Vriendelijke groeten,

David van Gennep
directeur Stichting AAP
Sulley en Boo
Sulley en Boo gedrogeerd en verhandeld

Wellicht heeft u al over Sulley en Boo gelezen in de Apenote. Een handelaar had de baby-aapjes gedrogeerd, vervolgens in een koffer gestopt en vanuit het Afrikaanse Guinee naar Spanje gesmokkeld. Hij was van plan ze naar een nieuwe eigenaar te brengen. De Spaanse autoriteiten staken daar gelukkig net op tijd een stokje voor en schakelden ons in.

Net na de inbeslagname een kort filmpje gemaakt. Als u naar de beelden kijkt zal het u niet verbazen dat er gevreesd werd voor het leven van Sulley. Het kost hem de grootste moeite zijn koppie overeind te houden. Hier leest u meer en kunt u de beelden bekijken.

Gelukkig gaven de kleintjes niet op. Sulley, Boo én alle andere dieren in nood willen knokken voor hun leven. Geeft u hen deze kans? Help mee met een extra gift.
Help Sulley en Boo
Chimpansee Marria bij AAP
Marria’s veilige nest

Chimpansee Marria hoeven we niet meer aan u voor te stellen. De geschiedenis van deze dame heeft menigeen ontroerd. Inmiddels maakt Marria stappen om van een mensenkind weer een echte chimpansee te worden. In de vlog van deze week laat Marria zien hoe je een goed chimpanseenest bouwt, want daar komt nog heel wat bij kijken!

Bekijk hier Marria’s vlog.
Hallo buurman!

In Nederlandse huishoudens liggen meer dan drie miljoen mobiele telefoons te verstoffen… De kans is groot dat bij uw buurman nog een mobieltje in een la ligt! En u weet dat één mobieltje al het verschil maakt voor onze dieren. Zou u daarom uw buurman, de bakker of wie dan ook willen aansporen om zijn of haar oude telefoon voor AAP in te leveren? Dat betekent, bijvoorbeeld, voor Marria weer een lekker maaltje.

Om het u én uw buurman zo gemakkelijk mogelijk te maken, hebben we kaartjes en posters gemaakt zodat u iets in handen heeft om hem te overtuigen. Deze vindt u hier.

Ervan uitgaande dat u uw oude telefoon al heeft opgedoken; u kunt hem inleveren bij deze inzamelpunten.
Chimpansee Marria bij AAP
Volg Stichting AAP ook op:

Volg Stichting AAP ook op TwitterVolg Stichting AAP ook op PinterestVolg stichting AAP ook op YouTubeVolg stichting AAP ook op FacebookVolg stichting AAP ook op LinkedIn
#
Deze e-mail is verstuurd naar eevanderploeg@gmail.com door Stichting AAP. Afmelden? Klik dan hier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten