Translate

dinsdag 15 juni 2021

Ook China gaat Vega : In 2.600 winkels in 28 steden is 'Beyond Meat' van Kentucky Fried Chicken ( KFC ) te koop

 


Beyond Meat zet zijn voortdurende partnerschappen wereldwijd voort met KFC China en werkt samen aan een nieuwe plant gebaseerde spicy beef wrap. De wrap is tijdelijk verkrijgbaar in meer dan 2.600 winkels in 28 steden in China.



Deze nieuwste product lancering volgt op de eerste samenwerking tussen Beyond Meat en KFC China vorig jaar met de release van de Beyond Burger op geselecteerde KFC-locaties in het hele land. Beyond Meat is er trots op om samen te werken met KFC China om de toewijding van het merk te ondersteunen om zijn klanten meer diverse en duurzame eiwitopties aan te bieden. De initiatieven van KFC China sluiten naadloos aan bij de principes van Beyond Meat voor het aanbieden van plantaardig vlees dat zowel mensen als de planeet ten goede kan komen.


De rundvlees wrap is al lang een van de veelgevraagde beperkte menu-items van KFC China. Dit jaar is het echter de eerste keer dat de geliefde sappige wrap verkrijgbaar is met een heerlijk smakende plantaardige vleesvulling. De Plant-Based Spicy Beef Wrap markeert een heerlijk nieuw hoofdstuk in deze gedurfde samenwerking.

De vijfzijdige wrap biedt consumenten een heerlijke smaak en bevredigende textuur vergelijkbaar met rundvlees, maar met plantaardig vlees. De Plant-Based Spicy Beef Wrap wordt geleverd in een knapperige tortilla en zachte tarwe tortilla combo buitenkant.

De wrap heeft een reeks verleidelijke pluspunten, waaronder nul cholesterol en 12,8 gram plantaardig eiwit, terwijl het nog steeds de heerlijke smaak levert die vergelijkbaar is met die van rundvlees dat fans van de wrap zijn gaan verwachten.

"We zijn vereerd om de gekozen partner van KFC China te zijn om de eerste plantaardige vleesversie van de Spicy Beef Wrap te introduceren, een van hun meest iconische en populaire menuaanbiedingen voor consumenten," zei Ivy Xu, Brand & PR Director van Beyond Meat China, in een verklaring. "Terwijl mensen blijven zoeken naar manieren om plantaardige eiwitten op te nemen in de maaltijden waar ze van houden, zijn we ervan overtuigd dat KFC-gasten net zo zullen genieten van de heerlijke smaak van de Plant-Based Spicy Beef Wrap als het origineel, en enthousiast zullen zijn over de toegevoegde voedings- en milieuvoordelen van Beyond Meat."

De Plant-Based Spicy Beef Wrap is verkrijgbaar in deelnemende KFC-winkels in China zolang de voorraad strekt.

Je kunt alle dieren en onze planeet helpen door compassie te kiezen op je bord en in je glas. #GoVeg

Geen opmerkingen:

Een reactie posten