Translate

zaterdag 20 augustus 2022

Dierenpolitie zoekt getuigen: Moederziel alleen liepen 4 puppy's hooguit 4 weken oud langs een maisveld in Buggenum toen ze door een wandelaar werden aangetroffen

 De dierenpolitie is op zoek naar getuigen.


Op maandag 18 augustus omstreeks 11:00 uur trof een wandelaar in een veld langs de Meiboomkensweg in Buggenum Limburg, vier Mechelse herder puppy's aan.
De puppy's zijn hooguit 5 weken oud. Het zijn allemaal reutjes.
Moederziel alleen liepen de hondjes langs het maisveld toen ze werden aangetroffen door een wandelaar. Medewerkers van het dierenasiel haalden de hondjes op. Ze worden nu verzorgd in het asiel.
De politie is op zoek naar getuigen die mogelijk weten waar de hondjes vandaan komen.
- Zijn er mensen die zich wellicht herinneren dat er bij hun in de buurt iemand een nestje Melchelse herders heeft gehad waarvan er nu minimaal vier verdwenen zijn?
- Zijn er mensen die ons meer kunnen vertellen over de plek waar de hondjes verbleven voordat ze achteloos in het veld achtergelaten werden.
- Weet iemand door wie de hondjes gedumpt zijn?
- Getuigen kunnen zich melden op nummer 144
Kan een afbeelding zijn van dier en de tekst 'GETUIGENOPROEP 15 augustus 2022 11:00 uur Meiboomkensweg te Buggenum Gedumpt: 4 Mechelse herder pups. tot 5 weken oud. De politie op zoek naar informatie. Weet van wie deze dieren zijn of wie ze heeft achtergelaten? Bel ons dan op 1-4-4 Meldpunt 144 WWW.POLITIE.NL/144'


197 opmerkingen


Geen opmerkingen:

Een reactie posten