Translate

donderdag 11 augustus 2022

Elk jaar staat de Canadese regering toe dat duizenden wilde dieren een langdurige en pijnlijke dood sterven door vergiftiging ( petitie).

 




Elk jaar zorgt dit gif ervoor dat niet alleen deze dieren, maar ook honden, lokale bedreigde diersoorten en andere onbedoelde diersoorten een pijnlijke dood sterven

De Canadese regering staat toe dat de dodelijke gifstoffen strychnine (vaak gebruikt in rattengif), natriumcyanide en Compound 1080 (natriumfluoracetaat) in Alberta en Saskatchewan worden gebruikt om wolven, beren en coyotes te doden. Elk jaar zorgt dit gif ervoor dat niet alleen deze dieren, maar ook honden, lokale bedreigde diersoorten en andere onbedoelde diersoorten een pijnlijke dood sterven

Onze wereldwijde petitie hielp ervoor te zorgen dat strychnine vorig jaar niet meer werd gebruikt voor wolvenbestrijding door de provincie Alberta - en we zijn verheugd om hetzelfde aan te kondigen voor dit jaar.

 Er is echter meer werk aan de winkel om deze wrede methode van uitroeiing voor altijd te verbieden. We bevinden ons nu op een cruciaal moment om er bij de Canadese regering op aan te dringen om voor eens en voor altijd te stoppen met het gebruik van gif om wolven en andere dieren in het wild te doden.

Er is geen twijfel over mogelijk: een langdurige en pijnlijke dood door gif is inhumaan. Er is voldoende wetenschappelijk ter onderbouwing van het stoppen met het ineffectieve, onnodige en wrede gebruik van deze dodelijke stoffen. Deze gifsoorten horen niet thuis in modern natuurbeleid. Dit is het moment om ons te laten horen en in actie te komen!

Laat jouw stem horen en stuur via ons een bericht naar de regering van Canada en Alberta. Roep de Canadese overheid op om een einde te maken aan de wrede en onnodige vergiftiging van wilde dieren. Jouw stem kan het verschil maken en duizenden dieren behoeden voor een wrede en onmenselijke dood. 

We hebben een sjabloon-e-mail opgesteld die je kunt verzenden en je kunt deze e-mail personaliseren om deze nog effectiever te maken. Houd het alsjeblieft wel beleefd. 


kom vandaag nog in actie
Aan:
Right Honourable
 
Justin
 
Trudeau
Parliament of Canada
Aan:
Ms
 
Whitney
 
Issik
Government of Alberta
Aan:
Minister of Health
 
Jean-Yves
 
Duclos
Canadian Parliament
Aan:
Minister
 
Steven
 
Guilbeault
Canadian Parliament
Bron: International Fund for Animal Welfare  ( IFAW )

Geen opmerkingen:

Een reactie posten