Translate

maandag 8 augustus 2022

Inwoners worden gestimuleerd door ambtenaren van South Carolina om bever poten met geweld af te hakken voor 100 $ premie omdat er te veel beverdammen zijn

 


Ter verdediging van dieren

Een provincie in South Carolina moedigt burgers aan om bevers in hun natuurlijke habitat neer te schieten of anderszins te doden. Alsof dit nog niet wreed genoeg is, worden burgers ook gestimuleerd om de voorpoten van de dieren af te snijden om ze tegen betaling te ruilen. Eis dat Horry County vandaag het harteloos doden en gruwelijk uiteenvallen van dieren annuleert!

Het Beaver Bounty-programma van het Horry County Stormwater Department is een uitzonderlijk gruwelijk initiatief dat wordt voorgesteld om kwetsbare dieren in hun natuurlijke habitat uit te roeien. Het doel van het Beaver Bounty-programma is om het aantal beverdammen in de provincie te verminderen door burgers te instrueren om bevers te doden, die dammen bouwen om zichzelf en hun families te beschermen. De website van de provincie gaat nog een stap verder en stelt dat het "alleen de voorpoten van de bever zal accepteren voor verzameldoeleinden. De poten worden ingevroren en in een plastic zak met ritssluiting bewaard.".

Toen een vrijwilliger de afdeling Stormwater belde voor details over de methoden om de bevers te doden, verklaarde Chelsea Cogliano, de Watershed Planner van het Horry County Stormwater Department, dat mensen ze konden neerschieten of "hoe je de bever ook wilt krijgen." Met betrekking tot het verwijderen van de voorpoten van de bevers, verklaarde Cogliano dat mensen ze "op de een of andere manier kunnen afsnijden - met een mes of zaag." Mensen krijgen een premie van $ 100 voor een set poten en het programma is aan de gang.

Ter verdediging van dieren

Bevers zijn unieke dieren die dammen voor hun families kunnen bouwen met behulp van stokken, takken, rotsen en andere natuurlijke materialen. Met dit vermogen kunnen bevers hun eigen schuilplaatsen aanpassen, terwijl ze ook habitats creëren voor veel andere waterdieren. Beverdammen helpen ook om overstromingen en erosie te beheersen. De dieren slapen meestal overdag en zijn 's nachts actief. Ze worden af en toe overdag gezien.

Wat u kunt doen — VANDAAG:

 

 

Burgers aanmoedigen om kwetsbare dieren in hun natuurlijke habitat te doden en hen instrueren om hun ledematen af te hakken in ruil voor geld is beschamend, beangstigend en verstoken van fatsoen. Neem contact op met Thom Roth, het hoofd van de Horry County Stormwater Department, en Chelsea Cogliano, Horry County Stormwater Department's Watershed Planner, om hen aan te sporen dit gruwelijke programma te annuleren!

1. Bel. Gelieve twee keer te bellen van maandag tot en met vrijdag, tussen 8.00 en 17.00 uur ET.

Bel eerst de Horry County Stormwater Department op 843-915-5160 en laat een bericht achter voor Thom Roth, het hoofd van de Horry County Stormwater Department.

Bel dan Chelsea Cogliano, de Watershed Planner van Horry County Stormwater Department, op 843-915-6952.

Wanneer u belt, kunt u het volgende script personaliseren:

"Ik roep op om er bij het Horry County Stormwater Department op aan te dringen om het monsterlijk wrede Beaver Bounty-programma te annuleren. Mensen aanmoedigen om de poten van de dieren te doden en af te hakken in ruil voor geld is ondenkbaar en absoluut onaanvaardbaar. Moedig burgers van Horry County aan om met gevoel en mededogen te handelen. Annuleer vandaag nog het Beaver Bounty-programma."

2. Stuur onze brief. Stuur onze brief naar Thom Roth, hoofd van de Horry County Stormwater Department, en Chelsea Cogliano, Horry County Stormwater Department's Watershed Planner, door het formulier op deze pagina in te vullen. Personalisatie wordt sterk aangemoedigd.

 

Teken op onze petitie om uw opmerkingen te bezorgen aan:
  • Thom Roth — Hoofd van het Horry County Stormwater Department
  • Chelsea Cogliano - Horry County Stormwater Department's Watershed Planner

In Defense of Animals verwacht en dringt er bij alle mensen die betrokken zijn bij deze campagne sterk op aan om verantwoordelijk en wettig te handelen en de persoonlijke belangen en privacyrechten en zorgen van personen die mogelijk worden beïnvloed door of het onderwerp worden van uw protesten of gerelateerde inspanningen te respecteren.

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten