Translate

vrijdag 31 mei 2024

(Video) World Animal Protection International: De wrede 'Wildlife Farming' industrie, het fokken van wilde dieren voor commerciële doeleinden, moet verboden worden


Het is tijd om voorgoed een einde te maken aan het fokken van wilde dieren voor winst. Een onderzoek van World Animal Protection heeft de wereldwijde schaal van deze wrede en uitbuitende industrie. 

 Het volledige rapport


Wildlife Landbouw wordt vaak afgeschilderd als een oplossing voor het behoud van en als een veilige en stabiele bron van inkomsten voor lokale gemeenschappen. Maar in werkelijkheid kan deze slecht gereguleerde miljoenenindustrie catastrofaal zijn voor het dierenwelzijn, en heeft dat ook gedaan. het potentieel om wijdverbreide problemen voor de volksgezondheid te veroorzaken en wilde populaties. 'Wildlife farming' is het fokken en grootbrengen van wilde dieren om levende dieren of producten daarvan verkopen voor commercieel gewin. In deze rapport, zowel de veehouderij (uit het wild gehaald als eieren of jongen en in gevangenschap opgegroeid) en het fokken van wilde dieren voor commerciële doeleinden, vallen onder deze definitie. Tijdens het onderzoek van World Animal Protection naar de wereldwijde schaal van de veehouderij in het wild, vonden we een verbazingwekkend gebrek aan transparantie en ontoereikende monitoring in de hele sector.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten