Translate

woensdag 26 juni 2024

Een vrouw uit Florida (VS ) maakte en verspreide duizenden video's met het martelen van aapjes, heeft 4 jaar gevangenisstraf gekregen


Beste lezers, ik plaats de verschrikkelijke beelden niet en 4 jaar gevangenisstraf lijkt weinig maar geloof mij in de gevangenis wordt ze extra gestraft. Kinderen en dierenmishandelaars hebben geen moment rust.. Medegevangenen zullen haar aanpakken op alle manieren mogelijk. Een schrale troost. We gaan door met deze dierenbeulen, monsters, te pakken met hulp van whistle blowers en justitie.

Een vrouw uit Florida, Nicole Devilbiss, is veroordeeld tot meer dan vier jaar gevangenisstraf voor haar betrokkenheid bij het maken en verspreiden van video's waarin de marteling van apen wordt afgebeeld. Deze veroordeling, uitgesproken door de Amerikaanse districtsrechter Wendy Berger op 18 juni, heeft een sterk standpunt tegen dierenmishandeling.

In Defense of Animals, https://www.idausa.org/c een toonaangevende dierenbeschermingsorganisatie, speelde een cruciale rol in deze zaak. Ze verzamelden 13.593 handtekeningen in een brief aan procureur Roger B. Handberg, waarin ze pleitten voor de maximale straf voor Devilbiss. Deze grassroots-inspanning onderstreept de inzet van het publiek om een einde te maken aan dierenmishandeling.

Het onderzoek naar de activiteiten van Devilbiss begon met een tip van een informant, wat leidde tot een onderzoek door meerdere instanties. De autoriteiten ontdekten dat Devilbiss een Telegram-groep beheerde waar duizenden berichten en video's met apenmarteling werden gedeeld. Op 31 oktober 2023 leverde een huiszoeking onomstotelijk bewijs op van haar betrokkenheid bij deze gruweldaden.

Doll Stanley, Senior Campaigner voor In Defense of Animals, sprak zijn dankbaarheid uit voor de inspanningen van wetshandhavers en het rechtssysteem. "De verdorvenheid die nodig is om de marteling van welk wezen dan ook te begeren, is ondenkbaar. De samenleving moet een einde maken aan de opzettelijke marteling van dieren, een erkende plaag die moet worden uitgeroeid. We zijn de onderzoekers en instanties die bij deze zaak betrokken zijn dankbaar voor het handhaven van de wet", aldus Stanley.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten