zaterdag 6 april 2013

Video: 'Heroes for Life'....of vindt u van niet? 
Foto: dierenvrienden hebben een vrachtwagen met katten tot stilstand gebracht, ( 500 katten) de chauffeur omgekocht en de katten meegenomen naar het opvangadres van Care for Chinese Animals. Geweldig !!!


Care for Chinese Animals is opgericht door Paola Ghidotti (Italië) in 2011, en is een groeiende groep van mensen uit de hele wereld, die pleiten voor een dierenwelzijnswetgeving in China. Er is geen wetgeving in China om dieren te beschermen, en de lokale dierenwelzijns-organisaties staan ​​met lege handen in hun strijd tegen wreedheden tegen dieren


Foto:Verkoop van hondenvlees op de markt in China. De dieren worden levend gevild
 
In mijn ogen zijn de dierenvrienden helden. Bent u het met mij eens of  zegt u wij eten kippen, varkens en koeien en waarom mogen zij dan geen katten of honden eten? 

In de eerste plaats zijn honden en katten gezelschapsdieren. In de tweede plaats worden de meeste katten en honden gestolen bij gewone burgers en zonder pardon verkocht aan restaurants voor de kookpot, eettafel, hoe je het maar wilt noemen.

De meeste zwerfdieren zijn al lang verorbert en is het stelen van deze dieren een noodzaak voor de dierenhandelaren.

Ben zeer benieuwd naar de mening van de lezers en tegelijkertijd zet ik de dierenvrienden van Care for Chinese Animals in het zonnetje.

Video van 'Heroes for Life'


http://www.heroesforlife.net/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten