donderdag 26 juni 2014

5 spectaculaire video's :De bevrijding van 20 gevaarlijke wilde dieren gehouden bij particulieren in de VS

Het bezit van exotische dieren in de Verenigde Staten is een enorm probleem.
Wist u dat er meer tijgers in gevangenschap leven in de VS dan wereldwijd in het wild?
 
Soms zijn de plekken waar deze dieren gehouden worden vervallen, worden de dieren verwaarloosd en zijn er drastische acties nodig om hen te redden.

 
In dit geval ging het om een opvangcentrum waar bijna twintig gevaarlijke, wilde dieren gehouden werden. De eigenaren konden de zorg niet aan, en het International Fund for Animal Welfare www.ifaw.org en de politie moesten eraan te pas komen om de dieren in beslag te nemen.
Het plannen, voorbereiden en uitvoeren van zo'n grote operatie is niet niks. Zoals u in deze video's kunt zien, hebben de dieren door inspanningen van het IFAW en haar partners een beter leven gekregen.
 
Deel 1: Maak kennis met het Animal Rescue team en leer over de uitdagingen waar zij mee te maken krijgen wanneer ze één van de grootste inbeslagnames van exotische dieren in de VS voorbereiden.
 
 
 
 
Deel 2: IFAW's Kelly Donithan leidt de redding van deze dieren en begint aan de voorbereidingen om hen naar hun nieuwe thuis te brengen.
 
 
 
 
Deel 3: Bekijk wat er voor nodig is om leeuwen, tijgers, beren en andere dieren te verhuizen.
 
 
 
Deel 4: De dieren zijn onderweg en we praten met enkele teamleden over de uitdagingen van het houden van exotische dieren.
 
 
Deel 5: Deze prachtige dieren krijgen een tweede kans.
 
 
 
 

      
 

 

 
 
 

 
 
 
 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten