maandag 30 juni 2014

Hartverwarmende video's :.Een transformatie die u nog niet eerder heeft gezien !.( Denk ik )Bericht van Hope for Paws. http://www.hopeforpaws.org/  Veel video's
De hartverwarmende video’s over het goede werk van Hope For Paws kennen inmiddels een grote schare fans en terecht, Hope For Paws zet zich in voor dieren die alle lange tijd niet meer op enige empathie of verzorging van mensen hebben kunnen rekenen.

Theo - Hope For Paws
Theo net gevangen | Screenshot
 
Zo ook Theo, een angstig in de steek gelaten hondje, dat in de wijk Compton, Los Angeles, zich bang onder een trailer had teruggetrokken. Volgens buurtbewoners waren de baasjes een jaar eerder vertrokken en hadden het dier achtergelaten.

Bij aankomst troffen Hagar en Annie Hart een heel bang, smerig hondje aan met een compleet vervilten vacht. Hij moest niets weten van mensen. Als Hagar hem dan eindelijk heeft aangelijnd en hij door heeft dat hem niets gaat overkomen, laat hij langzaam maar zeker toe dat hij wordt geaaid.

Tekst met dank aan www.piepvandaag.nl   video van Hope for Paws  http://www.hopeforpaws.org/

2 opmerkingen:

  1. Dit raakt je hart ! Dank dat er zulke engelen zijn ! Ze verdienen ALLE steun !

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Sommige van die video's Leny op hun website daar zijn woorden voor. Ik zal ze mailen dat we ze gaan volgen en artikelen plaatsen. Het zijn inderdaad engelen. xxx Erna

      Verwijderen