donderdag 27 augustus 2015

De EU is dansberen vrij maar waar zijn de beren nu? 7 berenopvangcentra in het zonnetje


Deze in en in trieste foto is van Stichting Vier Voeters  Mede door het fantastisch werk zijn deze arme dansberen verleden tijd in de EU


Af en toe zet ik graag een dierenwelzijnsorganisatie in het zonnetje. Geniet van de vele berenopvangcentra van www.vier-voeters.nl

Over ons 

VIER VOETERS wordt gezien als de meest toonaangevende dierenwelzijnsorganisatie in Europa. We streven naar een wereld waarin mensen dieren behandelen met respect, empathie en begrip. VIER VOETERS is daarbij de sterke, wereldwijde en onafhankelijke stem voor dieren die onder directe invloed van mensen staan, zoals zwerfdieren, productiedieren, wilde dieren en huisdieren.

VIER VOETERS heeft vijf opvangcentra voor beren en twee opvangcentra voor grote katachtigen, waarvan één in Nederland (Nijeberkoop). Daarnaast bieden we noodhulp aan dieren in gebieden die door (natuur)rampen zijn getroffen. Intensief (inter)nationaal lobbyen maakt ook deel uit van de werkwijze. Ons werk is gebaseerd op gedegen onderzoek en wetenschappelijke ervaring.

VIER VOETERS heeft kantoren in Oostenrijk, België, Bulgarije, Duitsland, Hongarije, Nederland, Roemenië, Zuid Afrika, Zwitserland, Verenigd Koninkrijk en de VS.


BERENWOUD Arbesbach


lees meer

BERENWOUD Müritz


lees meer

DANSBERENPARK Belitsa


lees meer

WEESBERENSTATION Harghita


lees meer

BERENWOUD Pristina


lees meer
© VIER PFOTEN

Beren in Oekraïne


lees meer
 
 

Beren in Polen


lees meer

Geen opmerkingen:

Een reactie posten