woensdag 12 augustus 2015

Het moet niet gekker worden.... 15-jarige dove hond in Oss krijgt boete van 100 euro


WWW.DIERENHULP.NL
15 jarige dove hond krijgt boete

 
Het is te gek voor woorden. Gedurende 15 jaar gedoogd de gemeente Oss dat de hond Smous voor de winkel van zijn baasje in het centrum van Oss aanwezig is
 
 
Hij is niet gevaarlijk, heeft niemand gebeten en zorgt enkel voor een glimlach op het gezicht van het winkelende publiek. Maar plots besloot een ambtenaar om een boete van 100 euro uit te delen voor de hond. Anders gezegd 15 jaar gedogen en plots regeltjes naleven.

Wij zijn daarop een petitie gestart en hebben via de landelijke media aandacht gevraagd voor dit onrecht. Want zo mogen we het gerust noemen. Halsstarrigheid en kortzichtig handelen zonder enig inlevingsvermogen. Hoopt u met ons dat de gemeente Oss alsnog besluit de boete te seponeren, teken dan aub de PETITIE
Dank u wel namens Smous.
 

Even voorstellen

Logo Stichting Dierenhulp
Stichting Dierenhulp werd opgericht op dierendag 1996 (voorheen als Stichting Dierenhulp Venezuela), nadat initiatiefnemer Mark Erwin Vos de belofte inloste aan zijn overleden hond Rakker. Die had hij beloofd zich in te gaan zetten voor het helpen van zwerfdieren.

Het belangrijkste speerpunt is het voorkomen van dierenleed door te steriliseren. Een aanpak direct bij de bron.

Net zo belangrijk is het dat onze stichting geen betaalde banen heeft, en geen dure kantoren heeft. Geen lease auto’s heeft of andere geldverslindende posten. Voor alle bestuursleden stond vanaf het begin vast dat ze vrijwilligers zijn en elke binnengekomen donatie besteed diende te worden aan de doelstellingen. Het verminderen van dierenleed, het zorgen voor een eerlijk en dierwaardig bestaan van dieren. En daar waar noodzakelijk de inzet voor wetgeving ter bescherming van dieren.
Geen strijkstok maar weten waaraan u geeft. Dat is Stichting Dierenhulp.
Een 100% vrijwilligersorganisatie!
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten