donderdag 2 juni 2016

Doe mee met de Doggy Marathon voor het prachtig project 'Dogs for People' ( 2 video's )In 2004 startte VIER VOETERS www.vier-voeters.nl het project Dogs for People in Roemenië. Dit project heeft verschillende doelen: het helpen van mensen met psychische of fysieke problemen, het geven van een nieuw leven aan voormalige zwerfhonden en het veranderen van de negatieve publieke opinie over zwerfhonden.


Een grote doelgroep vormen kinderen met een beperking, zoals autisme of Syndroom van Down. Deze kinderen krijgen therapie met de ex-zwerfhonden, waardoor ze meer zelfvertrouwen krijgen. Onze psychologen zien snel resultaat: kinderen worden minder agressief en leren zich te concentreren. Daarnaast krijgt de hond affectie en liefde. Eén van de kinderen begon zelfs voor het eerste te praten dankzij de therapie

Doe mee met de Doggy Marathon 2016!

 
De VIER VOETERS Doggy Marathon is een uniek ren- en wandelevenement voor jou, je hond en je hele familie. Loop op 18 september mee met de 4.2 of 8 km door de prachtige Oisterwijkse Bossen en Vennen. Dit is een schitterend natuurgebied van Natuurmonumenten, onze partner voor de Doggy Marathon dit jaar. Naast de route zijn er allerlei leuke activiteiten, zodat jij je samen met je hond de hele dag kan vermaken. Door mee te doen aan de Doggy Marathon draag je bij aan de VIER VOETERS projecten voor honden in nood. Schrijf je dus snel in voor deze leuke dag en zet je samen met je hond in voor honden die je hulp hard nodig hebben.

https://www.doggymarathon.nl/  VIDEO:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten