vrijdag 24 juni 2016

"Give the guy an award": Amerikaan redde 1000 honden van het afschuwelijke Yulin Hondenvlees Festival ( video's)Nieuwsbericht van www.dierennood.nl

HELP! 1000 honden zijn gered van het Yulin Hondenvlees Festival maar ze hebben nu wel direct hulp nodig!
 
Je hebt ongetwijfeld de laatste tijd al veel gehoord van het afschuwelijke Yulin Hondenvlees Festival. Tientallen petities werden er hiervoor opgesteld en vanuit de hele wereld werd er schande gesproken over de barbaarse slachtingen van de vele duizenden dieren.
Maar gisteren kwamen wij berichten tegen, over iemand die daadwerkelijk veel van deze honden heeft weten te redden! Dat is Marc Ching, die met een stel vrijwilligers van zijn ‘The Animal Hope & Wellness Foundation’ maar liefst ruim 1.000 honden heeft weten te redden. Letterlijk gered uit de kookpot! Kijk hieronder voor een video van deze prachtige reddingsoperatie.
 
Heftige video
 
 
 
Het zal duidelijk zijn dat een dergelijke redding heel veel extra kosten met zich meebrengt. Veel dieren hebben medische hulp nodig, allen moeten voer en schoon water krijgen en er zijn veel vervoerskosten voor het transporteren in grote vrachtwagens om de dieren naar veilige plekken te kunnen brengen.

Wij willen daarom graag dierenvrienden in Nederland en België de gelegenheid geven om deze geweldige reddingsoperatie te ondersteunen en hebben daarom hebben meteen een extra hulpproject opgestart, waar we heel veel donaties voor hopen te ontvangen.
Gisteren hebben wij eerst zoals altijd een grondige check gedaan naar de organisaties en personen die hierachter zitten en wij hebben niets kunnen ontdekken dat niet 100% betrouwbaar zou zijn. Marc Ching is een Amerikaan met Chinese voorouders en is speciaal weer teruggekeerd naar China om dieren te kunnen helpen. Hij heeft met gevaar voor eigen leven, samen met een stel pure dierenvrienden met eigen handen vele honderden honden uit de klauwen van gewetenloze handelaren weten te onttrekken. Wat een moedige daad om dit voor die arme dieren over te hebben!
Maar nu komen zij natuurlijk voor zeer hoge kosten te staan. Dit geweldige team en al die geredde honden hebben nu dringend jouw steun nodig! Dus doneer ajb en wij zullen er voor zorgen dat de gelden zo spoedig mogelijk naar de desbetreffende dieren-organisatie in China zullen worden gezonden. Wij zullen je goed op de hoogte houden van de verdere ontwikkelingen van deze geweldige redding!
NL16 INGB 0004 7841 60 t.n.v. Stichting Dierennood o.v.v. 'Extra Aktie 77'
en wij zorgen dat uw donatie voor 100% voor dit goede doel besteed zal worden.
Of doneer via onderstaande knoppen:

 

Mede namens de dieren, hartelijk dank!

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten