vrijdag 19 augustus 2016

Manifistatie 27 augustus 2016 tegen het stierenvechten: Komt u ook?Demonstratie tegen Stierenvechten
Sat 13:00 · The Hague, Netherlands 
 
Lange Voorhout, 2514EJ The Hague, Netherlands
 
Het Platform Tegen Stierenvechten (PTS) is een initiatief van de internationale Vegan Streaker Group. Een ieder die zich uitspreekt tegen het stierenvechten, in welke vorm dan ook, is welkom op het platform. Dit geldt zowel voor organisaties als voor individuen. Het doel van het platform is het bundelen van deze krachten om één duidelijk tegengeluid te laten horen.
De hoofddoelen van het Platform Tegen Stierenvechten zijn:

 1. Het organiseren van een jaarlijks terugkerend groot protest tegen stierenvechten in het algemeen, en tegen Toro de la Vega (een groot Spaans stierenvecht evenement) in het bijzonder. Het is de bedoeling dat dit protest plaatsvindt op de laatste zaterdag van augustus, kort voorafgaand aan Toro de la Vega. ( zie foto )

2. Het informeren van Nederlandse toeristen, met als doel om hen ervan te weerhouden naar het stierenvechten te gaan. Het gaat hier om gebieden als Zuid Frankrijk, Spanje of Portugal en verschillende Zuid Amerikaanse landen.

Demonstratie van PTS 2015

3. Een meer onbekend slachtoffer van het stierenvechten is het paard. Deze dieren raken vaak gewond en komen zelfs te overlijden, zowel binnen als buiten de stierenvechten arena’s. Wij willen dit onderbelichte leed meer onder de aandacht brengen.

4. Tevens kent PTS een educatief karakter. Dit uit zich in het geven van gastlessen op scholen om kinderen respect voor dieren bij te brengen.
 

1 opmerking:

  1. Ohhhh wat is dit toch een smerige psychopatische zieke zooi. Als je dit soort dingen kan doen of/en genieten van de marteling van een dier... dan ben je zo gek als een gestoorde amoebe. Je behoort eiegnlijk niet eens mweer vrij rond te kunnen lopen. je bent dan alles behalve een normaal mens. Empathie is iets wat je vreemd is en dat is nu net hetgeen een mens, mens maakt.

    In sommige vormen van Karma gaat men ervan uit dat het moment dat je sterft (en tijd bestaat niet) je alles, maar dan ook alles zal voelen wat je ooit een levend wezen hebt aangedaan.

    En dat is wat ik de daders gun en degenen die hier olé bij roepen en van deze barbaarse martelshot genieten. Ik walg en kots ervan!

    Dank je Cath voor je waardevolle reactie

    BeantwoordenVerwijderen