maandag 29 augustus 2016

R.I.P lieve vriendin oprichter van Stichting Weesaapjes Kameroen ik ga je vreselijk missen


Mijn lieve vriendin Liesbeth wat ga ik je missen. Nog één keer jouw Weesaapjes in het zonnetje. Lieverd R.I.P ik zal je nooit vergeten. Liesbeth mocht maar 46 worden.

http://www.palmolie.info   Ook had Liesbeth een website over de verschrikkingen van de productie palmolie

Video: De Nederlandse Stichting Weesaapjes in het zonnetje


Schattiger dan dit kan niet.Wat een snoesje !!

De Nederlandse Stichting Weesaapjes  ondersteunt financieel het Limbe Wildlife Centre in Kameroen.

http://youtu.be/sj_-GwYPRw0

Het opvangcentrum vangt verwaarloosde weesaapjes op, die door de regering in beslag zijn genomen. De ouders van deze weesaapjes zijn vermoord door nietsontziende stropers om hun vlees.

De weesaapjes zijn te klein om geslacht en opgegeten te worden. De weesaapjes worden gedood of worden verkocht aan de lokale bevolking als huisdier. Het is in Kameroen echter verboden om weesaapjes als huisdier te hebben.

Eenzaam, bang, ondervoed, verwaarloosd en getraumatiseerd komen de weesaapjes dan in het opvangcentrum aan. Hier worden ze liefdevol opgevangen en wordt er door ervaren dierenverzorgers voor ze gezorgd.
Ze krijgen goed en voldoende voedsel en de juiste medische hulp. Ook komen ze bij soortgenoten terecht.
Daarnaast geeft het opvangcentrum voorlichting en educatie aan de lokale bevolking. Dit moet de stroperij en het aantal weesaapjes terugdringen.

www.weesaapjes.nl  meer videos


De nood is zeer groot. Om dit werk te kunnen blijven doen, is veel geld nodig!
Deze weesaapjes hebben uw acute hulp nodig. Voor een klein bedrag kunt u ook een weesaapje virtueel adopteren:

www.weesaapjes.nl

Uw hulp is van groot belang!

Voor meer informatie en hopelijk een donatie kunt u terecht op:

www.weessaapjes.nl

Samen met dierenarts John en hoofd dierenverzorger Jonathan , heeft Liesbeth (Voorzitter en Oprichter van Stichting Weesaapjes) babychimpansee Billy opgehaald .Billy was enorm ziek, als ze niet was opgehaald, was ze gestorven zo ziek was ze. Ze was uitgedroogd, vol met teken en kogels van de afslachting van haar ouders, uitgemergeld, met striemen van haar touw waar ze altijd mee vast heeft gezeten en met een GEBROKEN kaak en GEBROKEN vinger. Ze was zo extreem bang voor mannen. Waarschijnlijk is ze gemarteld waarbij haar kaak en vinger gebroken zijn...

Het opvangcentrum heeft dringend geld nodig om haar pijnstillers en medicijnen te kunnen geven. Help Billy door haar te adopteren of doneer voor haar een bedrag om haar medicijnen en pijnstillers te kunnen geven. Voor u een klein bedrag voor haar een nieuw leven zonder pijn!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten