donderdag 11 augustus 2016

Yes you did it ! Dankzij u is Vlekkie nu in 't Swieneparradies ( video )


Bron: www.varkensinnood.nl

http://www.swieneparredies.nl/  Open deze link voor veel meer foto's van Vlekkie en vriendjes

Beste dierenvrienden ,

Hartelijk dank! Dankzij jullie kan Vlekkie in een waar varkensparadijs verblijven. En dat was voorheen wel anders. Vier jaar lang zat ze moederziel alleen in een hok op een kinderboerderij in Amsterdam. Toen ze te groot werd en niemand haar wilde overnemen, dreigde ze geslacht te worden. Dankzij de vele donateurs konden we Vlekkie redden en onderbrengen in 't Swieneparredies. En kijk haar nu eens genieten!
 
Volg het hartverwarmende leven van Vlekkie op social media
 


Mensen die betrokken waren bij de redding van Vlekkie, vragen vaak hoe het met haar gaat. Daarom plaatsen we sinds kort filmpjes en foto's over al haar avonturen op onze social media. Natuurlijk willen we daarmee ook laten zien wat voor slim en uniek dier zo'n varken is. En zo mensen inspireren om minder en beter vlees te eten. Start daarom nu met het volgen van onze pagina's en deel het leven van Vlekkie met de wereld! 
 
De theorie is simpel: als je op ons Youtube kanaal ziet hoe deze twee varkens ongegeneerd lopen te genieten van een ananas, laat je het wel uit je hoofd om daarna goedkope worstjes of karbonades aan te schaffen. En hoe meer mensen deze filmpjes delen, voor hoe meer mensen dat op gaat!
Ja, ik abonneer gratis op het Youtube kanaal
 
Mooie en grappige foto-updates op Instagram
Vlekkie

Ook voor Instagram geldt: wie ziet dat een varken veel meer is dan een ding, zal minder geneigd zijn vlees aan te schaffen dat uit een varkensfabriek komt. Liken van de foto's helpt dus enorm! 
 
Ja, ik word volger van de Instagrampagina
 
 

 
  

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten