woensdag 28 september 2016

20 jaar Stichting Dierenhulp: Veiling voor dieren met o.a. gesigneerde boeken, kleding, kunst, van beroemde mensen 
Dierenhulp
 
 
 
 
 
 
 
Nederland

Beste dierenvriend(in),

 
Een speciale nieuwsbrief. Speciaal omdat het in oktober 20 jaar geleden is dat wij gestart zijn met het helpen van dieren in nood. Er is heel veel positiefs gebeurd in al die jaren. Wetgeving, verbod stierenvechten, eigen dierenambulance, eigen asiel en kliniek ga maar door. Alles mogelijk gemaakt door de geweldige hulp van jullie als dierenvrienden. En daar zijn we blij en dankbaar voor. Maar we hebben nog veel te doen, dus rekenen we opnieuw op jullie steun daarbij.
 

Mark Erwin Vos,
Initiatiefnemer Stichting Dierenhulp.
 
 
 
 
 
Griekenland

Vrijheid is de beloning

 
Waar het om draait is dieren hun vrijheid terug geven. De mens is er helaas te vaak oorzaak van dat een dier die vrijheid niet heeft. Jagers, gif en verkeer kosten jaarlijks aan veel dieren het leven. Deze jonge havik kwam gewond aan een vleugel binnen. Herstelde goed en kreeg zijn vrijheid terug. Dergelijke prachtdieren horen niet in een kooi thuis. Dit dier zweeft weer door zijn natuurlijke omgeving. Die hulp gaf u met een donateurschap aan dit dier. Waarvoor dank.
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Costa Rica

Van de goot naar een huis

 
Groot probleem is om die dieren die op straat leven te helpen. Vaak zijn ze al gedekt en een nestje geboren. Zo ook in dit geval. Vier prachtige pups haalden we letterlijk uit de goot. Ze zijn door de arts onderzocht, kregen hun entingen en het mooiste is, alle vier een goed for ever home. Eind goed al goed in dit geval. Maar voorkomen is beter dan genezen. Daarom is een donateurschap voor slechts 3 euro per maand zo belangrijk. Omdat het ons in staat stelt dieren zoals deze kleine kanjer te helpen. Donateur worden klik dan HIER
 

 
 
 
 
 
Nederland

Top veiling voor dieren

 
We hebben een super veiling klaar staan ter ere van 20 jaar Stichting Dierenhulp. De hele maand oktober kunt u dus ter ere van dit feit meebieden op schitterende kavels. Ronald Koeman uit zijn Barcelona tijd met gesigneerd boek en video, Louis van Gaal gesigneerde Barcelona foto. Formule 1 items van Lewis Hamilton en Michael Schumacher.
 
 
 
 
 
 
Maar ook de nieuwe race cap van 9 voudig wereldkampioen Valentino Rossi. Kunstwerken van Rob Scholte, Herman Brood of Peter Klashorst, boeken en nog veel meer. Elk kavel is beschikbaar gesteld om meer sterilisaties mogelijk te maken. Dus meebieden is automatisch meehelpen dierenleed tegen te gaan.
U ziet alle veiling kavels HIER
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nederland

Belangrijk bericht

 
20 jaar dierenhulp heeft veel positieve verandering gebracht. Maar er kan meer en helaas moet er meer. Daarom een belangrijk bericht speciaal voor jullie als dierenvrienden. Bekijk onze boodschap HIER
 

 
 
 
 
 
AANBIEDINGEN WAAR DIEREN 100% VAN PROFITEREN!

KOOPJESHOEK

 
 
 
Great Deals
 
Sleutelkoord
"Stichting Dierenhulp"
 
20 jaar dierenhulp is -20%
 
van 7,15 voor € 5.75
 
 
 
 
 
 
Great Deals
 
Zeefdruk
"Patty Harpenau"
 
20 jaar dierenhulp is -20%
 
van 125,00 voor € 100,00
 
 
 
 
 
 
 
Online bieden
 
Speciale veiling items!
 
 
 
 
 
 
DONEREN

Wij zijn volledig afhankelijk van giften!

 
 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten