Translate

dinsdag 13 september 2022

Ex-Proefdier honden ( beagles ) mogen van hun gastgezin naar een vaste eigen baas: In het zonnetje Perry een jonge lieve, energieke, beagle ( link naar meer ex-proefdieren)


Dit is Perry, een beagle reu geboren op 6 januari 2020. Perry mocht in mei 2021 het laboratorium verlaten. Na een paar maanden in het pension te hebben gezeten mocht hij naar een gastgezin. Zo dat was even wennen zeg!

Perry is een hele lieve, sterke, energieke en ook heel slimme hond! Hij is inmiddels mooi op gewicht gekomen maar dat is ook niet raar......hij is dol op eten! Hij is nog steeds erg speels en het is echt een beagle....lekker ondeugend dus! Hij slaapt graag in zijn mandje of op de bank. Hij is inmiddels wel toe aan een vaste eigen baas of bazin waar hij voor altijd mag blijven en lekker mee mag gaan wandelen enzo. En dat gunnen we hem ook enorm!

Ex-proefdieren (dierenbescherming.nl)  via deze link beeldschone foto's van meer proefdier labhonden.   Ik heb zelf zo'n hond gehad helaas overleden maar och wat een schat!! Ook via Stichting Hulp Herplaatsen Huisdieren ( SHHH)


Ifke zoekt ook een gouden mandje

Heeft u belangstelling voor deze vrolijke en ondeugende beagle Perry? Dan kunt u per mail contact opnemen met de Shhh  info@shhh.nl

Procedure

De procedure om een labbeagle een thuis te geven kost tijd. De procedure gebeurt uiterst zorgvuldig en bestaat uit meerdere onderdelen, o.a. het invullen van een vragenlijst en meerdere gesprekken (online maar ook middels huisbezoeken), het lezen van informatie en een boek. We willen tenslotte het beste voor deze hondjes, die een moeilijke start hebben gehad. Checkt u regelmatig uw voicemail en mail. Hoort u even niets van ons en verwacht u dit wel, dan kunt u ons bellen.


Meer informatie


Voor meer informatie over labbeagles van de Shhh kunt u terecht op de website, bijvoorbeeld de pagina bent u beagle proof: https://www.shhh.nl/bent-beagle-proof

KENMERKEN  Perry

Dossiernummer6424
GeslachtMannelijk
Geboortedatum6 januari 2021
Aantal dagen in asiel476 dagen
Plaatsbaar vanaf7 april 2022
Beschikbaarheid

https://www.shhh.nl/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten