Translate

vrijdag 2 september 2022

Wildlife SOS India in het zonnetje: Lees over de mobiele reddingsteams en nog meer fantastisch streven van deze geweldige dierenvrienden

 



OFF-SITE BEHANDELING VAN GEWONDE DIEREN

Terwijl ons team van dierenartsen voortdurend de gezondheid van onze olifanten, luipaarden en luiaardberen in Wildlife SOS-centra in de gaten houdt, moeten ze soms hun thuisbasis verlaten om dierennoodgevallen bij te wonen.

 

Onze teams dragen mobiele apparatuur om dieren te behandelen die gewond zijn geraakt door een voertuigongeval, een valstrik van een stroper of door situaties van conflicten tussen mens en natuur. Vaak moeten de dierenartsen ook naar andere staten reizen om dringende medische hulp te bieden aan dieren in behandelingsfaciliteiten die zich daar bevinden. | LEES MEER

 

LEES MEER OVER ONZE MOBIELE REDDINGSTEAMS






BEHANDELING VAN TANDLETSEL BIJ LUIAARDBEREN

'Dansende' beren waren het slachtoffer van pijnlijke trauma's. Velen lijden aan gebroken tanden die op jonge leeftijd zijn gebroken om het risico voor de eigenaar te verminderen. Ernstige tandheelkundige infecties volgden omdat blootgestelde wortels, rottende tanden en mondzweren allemaal onbehandeld bleven.

PERSONEELSPROFIEL:
SONAM SAMBHARYA

Sonam is al 8 jaar account officer bij Wildlife SOS en heeft een hart bij haar werk: "Het geeft je voldoening om te weten dat je werk een verschil maakt en dieren in nood helpt. Dat soort voldoening krijg je niet als je in een corporate job werkt."

LUIAARDBEER IN BESLAG GENOMEN VAN SMOKKELAARS

India vrij houden van 'dansende' beren vergt ijver. Gelukkig stuurde het West Bengal Forest Department snel een team van officieren om een beer uit illegale hechtenis te nemen. De beer, die we liefdevol Baloo hebben genoemd, zal onder de langdurige zorg van Wildlife SOS vallen.

KINDEREN KENNIS LATEN MAKEN MET NATUURBEHOUD

Gesprekken over natuurbehoud met kinderen kunnen niet alleen een dwingend effect hebben op hen, maar ook op het milieu. Deze chats kunnen zowel binnen als buiten plaatsvinden en kunnen een uitstekende manier worden om een band met kinderen op te bouwen. Om te weten hoe je kinderen kunt betrekken bij de natuur, volg onze lees verder!

ELLA, DE OUDSTE OLIFANT BIJ WILDLIFE SOS

Ella is 79 jaar. Ze werd in 2013 gered van gruwelijk misbruik. Op dezelfde dag werd een andere vrouwelijke olifant genaamd Erika gered en naar het Elephant Rehabilitation Centre gebracht, waar de twee elkaar onmiddellijk begroetten met opgewonden gerommel!

 

VIDEO EN IN DE MEDIA

 
 

PATRIOTTISCHE IJSLOLLY'S

Zie de beren van Wildlife SOS Onafhankelijkheidsdag vieren met coole traktaties.

 
 

ACTEUR MET EEN BOODSCHAP

Jennifer Winget vertelt fans: "geef je niet over aan [dierlijke] toeristische attracties!"

 

ANDER NIEUWS EN AANKONDIGINGEN

Meer interessante nieuwsverhalen van Wildlife SOS


 

 

LAXMI IS IN VOOR EEN WALK CHALLENGE, JIJ OOK?

In september is laxmi's uitdaging voor jou om een mijl per dag te lopen, en we hopen dat je zult deelnemen. Fitness is niet bepaald Laxmi's ding, en ze zou zelfs een ontspannen wandeling als een extreme sport kunnen beschouwen. Om haar olifantenvrienden te helpen, hebben we zelfs 'Team Laxmi' opgericht. Je kunt met haar meelopen in de geest, of haar aanmoedigen vanaf de zijlijn.

 

Er zijn twee manieren waarop u vandaag kunt deelnemen:

 

Sponsor Laxmi met een directe donatie van $ 1 per mijl ($ 30 voor de maand september) op Facebook, of

 

Word lid van het team van Laxmi, maximaliseer je impact en werf jezelf in voor deze Facebook-uitdaging! Om lid te worden van het team, KLIK HIER en volg de Facebook Messenger-aanwijzingen.

 

SPONSOR LAXMI'S WANDELING MET EEN DOLLAR PER MIJL

 

WORD LID VAN HET TEAM VAN LAXMI EN DOE GELD OP FACEBOOK

 

Help Laxmi alsjeblieft aan te moedigen over de finishlijn! 🏁

 



2022 WILDLIFE SOS, ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN
D-210, Defence Colony, New Delhi, India 110024. Registratienummer. S-32542
483 Green Lanes, London N13 4BS, Verenigd Koninkrijk. Charity No. 1126511
406 East 300 South #302, Salt Lake City, Utah, VS 84111. 501 quater(3) 20-3274638

 

NEEM CONTACT MET ONS OP | AFMELDEN | BEKIJK IN BROWSER | PRIVACYBELEID | GEVEN

Great Nonprofits Award
Great Nonprofits Award
GuideStar-prijs

Geen opmerkingen:

Een reactie posten