zondag 27 april 2014

2 dierenbeulen aangehouden die een broedende zwaan in Arnhem hebben onthoofd

Hier en daar lees ik reacties op dit bericht. Men zou het belachelijk vinden zo'n drukte over een zwaan. Men eet toch ook vlees?

Dit zijn geen grapjes. Dit is dodelijke ernst. Deze dierenbeulen stonden stijf van de drugs en de alcohol. Als dit een kind was geweest was er een landelijke opstand gekomen. Maar een zwaan? Het zwanenstel woonde in een wijk waar men ze lief had. De bewoners keken iedere dag even of de eieren al waren uitgebroed. Kinderen huilden toen ze hoorden dat de moederzwaan was gedood. Het heeft niets te maken met of je wel of niet vlees eet. Het heeft te maken met fatsoen, normen en waarden.

ARNHEM - Een 24-jarige Arnhemmer en een 23-jarige Edenaar zijn  aangehouden. Ze worden ervan verdacht dat ze een zwaan hebben onthoofd in Arnhem.
Het dier, dat een nest met eieren had, werd zondagochtend dood gevonden bij het water aan de De La Reijstraat. in ArnhemDe zwaan voordat ze werd onthoofd.

 

De politie kwam de mannen op het spoor na onderzoek en met behulp van getuigenverklaringen. De Edenaar is in zijn  woning aangehouden. De man uit Arnhem meldde zich op verzoek van de politie bij het politiebureau. Daar werd hij ook aangehouden.

De maximumstraf voor het doden van een dier is 3 jaar cel of een geldboete van maximaal 19.000 euro.

3 opmerkingen:

 1. Ik voel met je mee Erna, en ik vind dat je helemaal gelijk hebt. Ik las in de krant over deze dierenbeulen. Zo sneu voor de mannetjes zwaan. Die vindt nu geen andere partner meer. En dat de daders dan ook weer stijf stonden van de drank en de drugs ... zo typerend.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel Mirjam voor je reactie. Velen zijn het met je eens
   http://www.nujij.nl/algemeen/2-dierenbeulen-aangehouden-die-een-broedende.28014896.lynkx zie reacties van mijn artikel op nujij.nl

   Verwijderen
 2. hey,
  HipHop kunstenaar ProvySuflayy gepubliceerd "A Star Brite Burnin 'de eerste single van zijn nieuwe album!

  Bekijk de video nu op YouTube!
  www.youtube.com/watch?v=X06H7IVEbAY

  Ga koop nu op iTunes en andere online retailers voor slechts 0,99 dollar cent
    iTunes link: bit.ly/1ex3cbq

  WAARSCHUWING: Video 'kunnen afbeeldingen van schattige kinderen bevatten.

  BeantwoordenVerwijderen