zaterdag 12 april 2014

Wist u dat zeeleeuwen in circussen moeten dansen ? Bekijk de video en huiver! ( petitie )
Kom in actie voor de zeeleeuw!  In oktober 2012 beloofde de regering een verbod op het gebruik van wilde dieren in circussen. Daarmee was het verbod er echter nog niet. Het politieke traject begon.
 
 Midden in de stad in een bakje water!
In november 2013 maakte staatsecretaris Dijksma bekend dat er aanvullend onderzoek gedaan zou worden naar zeeleeuwen in het circus. De uitkomst van dit onderzoek werd al in februari verwacht, maar is er nu nog steeds niet. Het verbod heeft inmiddels al bijna een half jaar vertraging opgelopen, iets dat helemaal niet nodig was. Immers, iedereen weet dat ook zeeleeuwen wilde dieren zijn.

 
Nu nog het vermanend vingertje maar straks buiten de camera om?
 

Tijd voor actie! Staatssecretaris Sharon Dijksma staat bekend als een dierenvriend. Zij zorgt er straks voor dat wilde dieren in circussen verboden zullen zijn. Doe mee met onze emailactie en vraag de staatsecretaris om wilde dieren in circussen snel te verbieden! Ook zeeleeuwen!

Petitie :

http://www.wildedierendetentuit.nl/component/content/article/9-petities/623-help-de-zeeleeuwenArme dieren ! Mensen dit zijn WILDE dieren. Alleen Dijksma wist dat niet

Geen opmerkingen:

Een reactie posten