zondag 27 april 2014

De oceanen hebben onze bescherming nodig : "Word een ster van de zee, en help mee" ( video delen )http://seastars.wnf.nl/bedreigd    Deze link van de WNF legt uit wat de organisatie gaat ondernemen
om de oceanen beter te beschermen.

De Wereld Natuur Fonds (WNF), heeft veel bloggers gevraagd om promotor te zijn vooral voor hun persberichten.. Aangezien ik veel bewondering heb voor het werk van de WNF doe ik hier graag aan mee.  Ik kan niet zeggen dat deze video mij aanspreekt maar op YouIube lees ik toch veel positieve reacties. Tja, smaken verschillen. De actie op zich is belangrijk.  Ik vraag u daarom of u de video wilt delen. Alvast bedankt !!!


 
WNF.nl
Beste Erna,

We willen jou natuurlijk als eerste op de hoogte stellen van onze nieuwe Seastars oceanen-campagne.

Bijna driekwart van de aarde bestaat uit zee. Een prachtige onderwaterwereld die rijk is aan veel bijzondere dieren en planten. En de belangrijkste voedselbron voor meer dan een miljard mensen. Maar het leven in zee staat wereldwijd onder zware druk door overbevissing, vervuiling en klimaatverandering. Daarom heeft het onze bescherming nodig, zodat het leven zich weer kan herstellen en onze wereld in balans blijft. Vandaar de WNF-oceanen-campagne.

Eerder hebben we aan alle WNF-Promotors de keuze voorgelegd: welke actieslogan moeten we hanteren? Onze WNF-Promotors kozen voor "Word een ster van de zee, en help mee”. De campagne gaat deze week met deze slogan van start!

De campagne gaat deze week met deze slogan van start!

Natuurlijk vragen we jou als WNF-Promotor de Seastars Oceanen-campagne te boosten. Dat kan door:


  1. De oceanen-film te delen. Het Wereld Natuur Fonds laat met deze animatiefilm het drama zien dat zich elke dag onder de zeewaterspiegel voltrekt, maar voor velen onzichtbaar blijft;
  2. De geweldige Oceanensong van Wijke van Weelden te downloaden;
  3. Bijgaande signature (handtekening)  toe te voegen aan je uitgaande mail;
  4. Je  Facebook-timeline-cover in oceanenstijl te brengen;
  5. Je Twitterkanaal in oceanenstijl te brengen;
  6. Onze berichten op Facebook te sharen en onze berichten of Twitter te retweeten

Geen opmerkingen:

Een reactie posten