dinsdag 8 april 2014

Wie kent de dierenbeul van Assen? 2500 euro tipgeld !! ( video )

Video:

http://www.hartvannederland.nl/top-nieuws/2014/opnieuw-dieren-dood-bij-kinderboerderijen/

Nijntjes snorharen zijn weggebrand

Klopjacht op dierenbeul: 2500 euro tipgeld

Wie kent de dierenbeul van Assen? Een Rotterdamse ondernemer looft naar aanleiding van de vele dierenmoorden op Assense kinderboerderijen 2500 euro uit voor de gouden tip die leidt naar de dader(s). Dat zegt een van de beheerders van de dierenweides .
 
Afgelopen weekend werden opnieuw meerdere dieren gedood op verschillende kinderboerderijen in Assen. Vorige week was het ook al raak. Toen kwamen vier eenden en een konijn om op kinderboerderij Pittelstee. Zondagochtend ontdekten medewerkers van kinderboerderij de Lariks in het Lariksbos een dode haan. Bij kinderboerderij Hofstede was een kip om het leven gebracht.
Bij dierenweide Oranjebond lagen maar liefst twee dode kippen en een dode haan. Waarschijnlijk zijn de dieren daar met een stuk draad gedood. De medewerkers hebben aangifte gedaan. Bij die laatste kinderboerderij was het niet de eerste keer dat er dode dieren werden aangetroffen. De afgelopen weken werden er al eerder drie dode kippen gevonden. De politie heeft de zaken in onderzoek en is op zoek naar getuigen.
 
Het bericht hieronder over dit vreselijk onderwerp schreef ik gisteren:
 
ASSEN - Bij drie kinderboerderijen in Assen zijn dode dieren gevonden. Dat was voor de derde keer in korte tijd.
Bij kinderboerderij de Hofstede in het Asserbos bleek vanochtend een kip om het leven te zijn gebracht. De eigenaren hebben aangifte gedaan. Medewerkers van kinderboerderij de Lariks in het Lariksbos troffen een dode haan aan.

Bij dierenweide Oranjebond werden vanochtend twee dode kippen en een dode haan gevonden. De dieren zijn waarschijnlijk met een stuk draad om het leven gebracht. Ook de eigenaren van Oranjebond deden aangifte. Dat was de tweede keer, want de afgelopen weken werden ook al drie kippen dood gevonden bij de dierenweide.

Bij kinderboerderij de Pittelstee werden vorig weekend al vier eenden en een konijn gedood. Ook werden daar de snorharen en de vacht van een ander konijn verbrand. De politie is op zoek naar getuigen.
.
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten