zaterdag 19 april 2014

Wat een snoesje !! Video van baby eekhoorntje in het gips......geniet met me mee
 Als het aan Moeder Natuur had gelegen zou deze baby-eekhoorn vermoedelijk niet lang hebben geleefd toen ze uit haar nest viel. Het kleine diertje had een bloedneus, een gebroken tand en een gebroken enkel. Ze kon geen kant uit. Gelukkig werd ze geholpen door een dierenopvang die bij haar een speciaal gipsverbandje aanlegde. Haar kansen op volledig herstel zijn nu uitstekend.
 © Facebook.
© YouTube.
Het kleine eekhoorntje viel bijna 23 meter naar benenden op de betonnen stoep, zo meldt dierenopvang City Wildlife Centre in Washington DC. Vermoedelijk is het beestje zes weken oud en zo aandoenlijk dat ze online al veel beterschapswensen krijgt toegewenst. Een video waarin ze, met haar gipsen pootje, gevoed werd, werd ook al veel bekeken op internet.

De dierenopvang plaatste een foto van de eekhoorn op Facebook en vermeldde dat haar herstel waarschijnlijk, net als bij jonge kinderen, voorspoedig zal lopen. Haar verband wordt iedere drie dagen vervangen en binnen vier weken zou ze helemaal van het gips af zijn. Dan wordt ze weer losgelaten in het wild.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten