woensdag 23 april 2014

Actie op 24 april wereldproefdierendag voor de 1500 proefdierapen in Rijswijk ( het grootste apenlaboratorium in de EU )

Wel een beetje laat dat ik dit nu pas plaats want de actie is morgen al maar ik kreeg het bericht net binnen.


Wereldproefdierendag 2014 "Sluit het Grootste Apenvivisectiecentrum van Europa!"

 
Op donderdag 24 april is het wereldproefdierendag, de dag dat proefdieren over de hele wereld nog eens extra onder de aandacht worden gebracht. In Nederland zal Een Dier Een Vriend ( EDEV) op deze dag het misbruik van de apen van het grootste apenlaboratorium van Europa in Rijswijk, het BPRC, opnieuw aan de kaak stellen met wederom een bijzondere actie!

We zullen starten om 16:00 uur op het Bogaardplein te Rijswijk. Stars on 45 zangeres Claudia Robbens, beloond met gouden plaat heeft een lied geschreven voor de 1500 apen! Zij zal deze rond 16:10 uur ten gehore brengen.

Rond 16:30 uur zullen we te voet met spandoeken en borden richting het BPRC vertrekken en zo de omwonende mensen laten weten dat het BPRC nog steeds bestaat! (ongeveer 20 min. lopen)

Rond 17:00 uur zal zangeres Claudia Robbens voor de poort van het BPRC het lied nog een keer ten gehore brengen en zo ook het personeel en de voorbijgangers laten horen dat het genoeg is en dat de Apen hel van Rijswijk zijn deuren moet sluiten!!

Het beloofd een mooie actie te worden en daar hebben we jouw hulp bij nodig! Kom donderdag 24 april om 16.00 uur naar het Bogaardplein in Rijswijk en neem je familie, vrienden, buren en kennissen mee!
 
Schrijf je in via   of via het contactformulier 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten