zaterdag 12 juli 2014

Voor de sceptici onder ons.....ik heb een verassing.voor u. Geniet met me mee. ( 2 video's )

 
 


Een paar video's voor de sceptici onder ons die er van overtuigd zijn dat er in de dierenwereld alleen ellende en mishandelingen voorkomen, heb ik een verassing. Volg het nieuwe leven van 'moonbear' Greir en geniet met me mee.
Grier heef jaren lang moeten lijden in de berengalindustrie. Dank je wel alle medewerkers van Animals Asia  www.animalsasia.org  voor alles wat jullie doen om de beren uit deze verwerpelijke industrie te redden. Helaas zitten er nog 10.000 beren vast  die dagelijks  worden getapt via een wond in de buik voor berengalMaar kijk heb ik te veel gezegd? Grier geniet van zijn nieuwe leven. Zo kan het ook !!4 opmerkingen:

 1. Een bericht waar je blij van wordt......

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtige filmpjes, geweldig om te zien dat hij zo vreselijk geniet. Eindelijk!

  Ik ga pas juichen als die hele berengal industrie wordt opgeheven. Wat een walgelijke wrede 'índustrie' Wat mensen al niet doen als ze denken dat iets goed voor ze is? Gewoon onbegrijpelijk dat er mensen zijn die denken dat berengal ze zal genezen, of tijgerbotten-wijn, of gemalen neushoon enz.
  Het wordt toch echt een keertje de hoogste tijd dat de 21e eeuw eens overal zal beginnen, met de beschaving als doel en daar horen dierenrechten gewoon bij.
  Je kan geen voorwaartse beschaving zijn als je door blijft gaan met dagelijks honderden miljoenen dieren, misschien zelfs wel een miljard dieren per dag pijn te doen, wreed te behandelen, te misbruiken voor alle doeleinden die maar in die (in mijn ogen) zieke gestoorde lui opkomt. Zoveel dieren, zoveel pijn!

  Het moet een keer stoppen. Mensen zoals Animals.Asia en al die andere mensen die dagelijks vechten voor een beter bestaan voor dieren. Die zich soms met gevaar voor eigen leven inzetten voor dieren, belangeloos en liefdevol, die mensen verdienen onze dagelijkse aandacht. Zie het maar als het goed versus het kwaad.
  Zeg maar de eeuwige strijd die op aarde gevoerd wordt! Laten we met zijn allen hopen dat het 'licht' een keer zal gaan schijnen en het bewustzijn van de mensheid een keer tot groei zal komen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het doet een mens zo goed om iets positiefs te lezen. En dat de beer daar zo heerlijk ligt te zonnen baden en slapen !! Zalig

   Verwijderen