zaterdag 4 oktober 2014

'Crush' video makers waarin dieren worden doodgestampt, vermorzeld, door kinderen, hebben levenslang gekregen

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2774942/Filipino-couple-jailed-life-making-crush-fetish-videos-animals-slaughtered-sexual-kicks-Australian-mastermind-vile-tapes.html#v-3813488903001

Video

Net als je denkt dat je alles omtrent dierenleed wel voorbij hebt zien komen, krijg ik dit bericht binnen. Aan de ene kant geweldig dat deze onmensen zijn opgepakt en gestraft aan de andere kant kan ik nog steeds niet begrijpen wat er omgaat in deze vreselijke mensen. Waarom ? Het is bijna  niet te lezen zo afgrijselijk.  Wees gewaarschuwd !!


Het echtpaar RidonDe afgelopen drie jaar heeft PETA Azië ,  The Peoples Ethical Treatment of Animals www.peta.nl samen gewerkt met de Filipijnse overheid om hen bij te staan in het traceren en vervolgen van de makers van de afgrijselijke 'crush' video's, waarin schaars geklede meisjes (waarvan éénn meisje slechts 12 jaar oud was) worden gefilmd terwijl ze dieren trappen, staan, stampen en langzaam vermorzelen – van de kleinste muizen tot grote honden die vastgebonden en weerloos zijn.Inmiddels hebben de inspanningen van PETA Azië, om de makers van deze verachtelijke fetisj video's op te sluiten, geleid tot een historische uitspraak tegen diegene die puppy's, konijnen en andere dieren mishandelen en doden.
 
Onlangs oordeelde een Filipijnse rechtbank dat Vicente en Dorma Ridon schuldig waren aan kindermishandeling, misdaden in strijd met dierenwelzijn, mensenhandel en misdaden ten aanzien van de bescherming van wilde dieren en veroordeelde het paar tot een levenslange gevangenisstraf met een boete van meer dan 9 miljoen peso's (€158.000) per persoon voor hun aandeel in het maken van de video's.

 
Deze enorme overwinning begon met een meelevend individu die toevallig deze walgelijke video’s ontdekte en de tijd nam deze te melden aan PETA Azië, die toen samenwerkte met de politie om er voor te zorgen dat de Ridons werden getraceerd, onderzocht, gearresteerd, vervolgd en uiteindelijk veroordeeld voor hun misdaden. PETA Azië huurde een van de beste advocatenkantoren van het land in om de officier van justitie te ondersteunen, zodat ze er zeker van konden zijn dat de zaak de volle aandacht zou krijgen. De groep staat ook paraat om een hoger beroep aan te vechten.
 
 
In de video's die gemaakt zijn door de Ridons, wordt een hond levend gevild en een ander wordt gebrand met een strijkijzer. Konijnen spartelen en schreeuwen terwijl hun oren worden afgesneden, of terwijl ze in brand gezet worden. Een van de video's laat een puppy zien die net zolang vermorzeld wordt totdat het dier zijn interne organen uitbraakt. De lange veroordeling van de Ridons is een waarschuwing, voor iedereen die betrokken is in de walgelijke 'crush' video industrie, dat het mishandelen van dieren ernstige gevolgen kan hebben.
 
Hun veroordeling is ook een expliciete bevestiging van de grenzeloze toewijding van PETA Azië om dieren te helpen, ongeacht hoelang het duurt. U kunt ervoor zorgen dat PETA Azië door kan gaan met het helpen van dieren in de Filipijnen, in China en overal in Azië door nu meteen een beveiligde online donatie over te maken.
 
 

2 opmerkingen:

  1. 't zelfde lot was nog beter geweest!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja elly, 3000 mensen op www.nuij.nl zijn het met je eens Gr Erna

    BeantwoordenVerwijderen