dinsdag 14 oktober 2014

Stop de 'Gateway to Hell' ....Air France-KLM schaam u ! ( petitie )


PETITIE van www.peta.nl :

http://action.peta.nl/ea-action/action?ea.client.id=43&ea.campaign.id=14866#.VARvAywcTVQStop de gruwelijke handel in proefdieren door Air France-KLM
Air France-KLM vervoert elk jaar 10.000 apen vanuit Mauritius naar laboratoria in  Europa en de VS, om ze daar vervolgens te mishandelen en open te snijden.

Petitie van www.peta.nl 
Zoveel pijn !!
 
Ondanks een goede reputatie waarachter Air France-KLM zich verschuilt, is er een walgelijk geheim waarvan Air France-KLM liever niet wilt dat deze bekendheid krijgt onder het publiek. Tijdens vrachtvluchten van Air France-KLM worden onder andere apen vervoert in kleine kooien. Deze dieren delen allemaal hetzelfde lot, een angstaanjagend leven in een dierproef centrum, met de dood als gevolg.
Een onderzoek heeft aangetoond dat één op de negen apen uit Mauritius al sterft tijdens de reis naar het laboratorium. Een aantal van de apen komen ook direct uit het wild.
Ondierwaardig en krankzinnig

Air France-KLM vliegt als enige vliegtuigmaatschappij apen uit Mauritius. Onder protest van actievoerders is Air Mauritius al gestopt met het vliegen van de apen. Mauritius is niet het enige land waar Air France-KLM vandaan vliegt, ook exporteren ze apen uit de  Caraïben en China

Hij heeft de moed opgegeven.
 
Acties tegen Air France- KLM over de hele wereld

Naar aanleiding van een onderzoek bij de apenfokkerijen in Mauritius is te zien hoe medewerkers de apen bij de staart heen en weer sleuren en apen in het wild uit hun families rukken door middel van wrede vallen. De apen leven daar vervolgens in kale kooien. Het ergste is dat de fokkerijen in Mauritius zelfs proberen uit te breiden en Air France-KLM maakt dit mogelijk door als enige vliegtuigmaatschappij apen uit Mauritius te exporteren!

Deze walgelijke en barbaarse handel in apen en andere dieren heeft geen plaats in een wereld waar het gaat om respect naar mens, dier en milieu. Samen kunnen we en zullen we dit stoppen. Doe mee met onze campagne en laat je stem horen voor deze weerloze dieren!


Foto van www.edev.nl   Om te janken zo erg !!

Campagne eis

De campagne eist dat de Air France-KLM Groep (inclusief partners en dochterbedrijven) onmiddellijk stopt met het transporteren van ALLE dieren voor wetenschappelijk gebruik.

Klik hier voor de internationale campagne website

 

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten