dinsdag 16 februari 2016

Al jaren is Felix de kattenkoning van het West Yorkshire-station ( UK ) in 6 hartverwarmende foto'sAl jaren is Felix de onbetwiste kattenkoningin van het West Yorkshire-station in Huddersfield, Engeland. Ze is de beste muizenvanger van Huddersfield en omstreken en zorgt er op onnavolgbare wijze voor dat het station volledig ongediertevrij blijft. De lieve kat doet haar job zo goed dat ze nu zelfs gepromoveerd is tot 'Senior Pest Controller', oftewel chef van het departement ongediertebestrijding. En daar hoort natuurlijk een gepaste outfit én een badge bij.


 
Felix is al meer dan vijf jaar een graag geziene werknemer van het station in Huddersfield, Engeland. Ze was amper negen weken oud toen ze met veel liefde werd opgevangen door het stations personeel.

Ze begon als ratten -en muizenvanger en werd al snel een volwaardige en graag geziene collega. Ze heeft zelfs haar eigen kattenluikje zodat ze ongestoord haar belangrijke functies kan uitoefenen.

Van patrouilleren op het perron en muizen de stuipen op het lijf jagen tot bedelen voor kattensnoepjes, Felix kan het als de beste. Ze doet haar job al die jaren zo goed, dat een promotie niet kon uitblijven. Nu is het dus zover!

Dat Felix heel wat fans heeft, hoeft niet te verbazen. Niet alleen de vele pendelaars aaien haar graag dankbaar over haar kopje, ook het internet is dol op deze coole kat. Op Facebook heeft ze al meer dan 44.000 fans.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten