zondag 14 februari 2016

Och nee toch! Brad en Angelino zijn uit elkaar en dat op Valentijnsdag !

Leuk nieuws van www.aap.nl

Onafscheidelijk waren ze, witoorpenseelaapjes Brad en Angelino. Eten, spelen, slapen: alles deden ze samen. Maar ineens was de liefde over. De twee maatjes konden elkaar niet meer luchten of zien en vlogen elkaar letterlijk in de haren. De dierverzorgers probeerden de boel te sussen, maar moesten ze toch echt uit elkaar halen. ‘Brangelino’ is niet meer.

Witoorpenseelaapjes Brad en Angelino uit elkaarDe vriendschap tussen jonge, puberende  witoorpenseelaapmannetjes is vaak grillig: het jongste dier kan ineens uit de groep geknikkerd worden. Dat gebeurde ook bij Brad en Angelino. De oudere, grotere Angelino joeg Brad genadeloos door het verblijf en werkte hem tegen de grond. Arme Brad… Hoog tijd voor nieuw gezelschap! Angelino verhuist binnenkort waarschijnlijk naar een dierentuin in ItaliĆ«, waar hij wordt voorgesteld aan een ander mannetje. De man in kwestie is een stuk ouder en kan een opstandige puber als Angelino wel in toom houden.
Brad blijft voorlopig nog bij AAP. Hij lijkt het goed te kunnen vinden met zijn twee nieuwe buren en binnenkort gaan de dierverzorgers kijken of Brad geaccepteerd wordt als nieuw groepsgenootje.

Brad en Angelino nog verliefd

Bromance

 Witoorpenseelaapjes Brad en Angelino arriveerden in juli 2015 bij AAP. De twee dieren haalden het landelijke nieuws nadat ze werden aangetroffen op de stoep van het Huisdierenmeldpunt in Utrecht. Ze leken zich al snel aardig thuis te voelen bij AAP, alleen van de verzorgers wilden ze niets weten. De grotere Angelino dreigde zo indrukwekkend mogelijk naar iedereen die in de buurt van het verblijf kwam en beschermde zo zijn kleine maatje die er slechter aan toe was. Een aandoenlijke ‘bromance’, maar nu is de koek op. Tijd voor een nieuw hoofdstuk en nieuwe vrienden.

Brad geniet van zijn nieuwe leventje

Geen opmerkingen:

Een reactie posten